- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

La Castellonera Raquel González seleccionada per al Festival Olímpic a Bakú

Raquel González seleccionada per a representar-nos en el pròxim Festival Olímpic de la Joventut Europea a Bakú.

PUBLICITAT

La jove tennista castellonera Raquel González ha estat seleccionada per la Real Federació Espanyola de Tennis per a representar Espanya en la modalitat de tennis en el pròxim XV Festival Olímpic de la Joventut Europea, que tindrà lloc del 21 al 27 de juliol a Bakú, l’Azerbaidjan.

Raquel González

Raquel va signar l’any passat una temporada increïble, alçant-se amb el títol de Campiona Infantil de la Comunitat Valenciana, en el ‘Manuel Alonso’, i aconseguint un nou títol per a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya Infantil per Seleccions Autonòmiques, al costat de les seues companyes Mar Ribera i Esther Romero.

Per si no fos prou, també s’alçava amb el títol de campiona de dobles en el Campionat d’Espanya Infantil, al costat de la jugadora de Sueca Mar Ribera.

A més d’aquests triomfs la castellonera aconseguia emportar-se tres proves en el Rafa Nadal Tour 2018: Sevilla, Valldoreix i Alacant en categoria sub14.

Balanç més que positiu per a una jove promesa del nostre tennis que viatjarà a Bakú el mes de juliol vinent amb l’objectiu de continuar collint èxits i aprendre d’una gran experiència més en la seua trajectòria.

Enhorabona Raquel!!

Font: Federació Valenciana de Tennis

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací