- PUBLICITAT -

Raquel González, clau en la Victòria de l’Oklahoma State University al Campionat Nacional Femení de Tennis ITA a Seattle

Raquel amb l’equip, alçant el trofeu

CN | Aida

A la ciutat de Seattle (Washington), ha tingut lloc el Campionat Nacional en pista coberta de les 16 millors universitats dels Estats Units, un esdeveniment en el qual la castellonera Raquel González, representant de l’Oklahoma State University, ha brillat amb llum pròpia.

Raquel, en parella amb Ayumi Miyamoto, ha destacat en la modalitat de dobles, ajudant el seu equip a superar rivals complicats com la Universitat de Texas i la Universitat de Standford. La final, contra la Universitat de Michigan, va ser una batalla intensa i emocionant, resolta finalment per un ajustat 4-3 a favor de l’Oklahoma State University, amb un joc de dobles que va inclinar la balança a favor de Raquel i la seua companya.

PUBLICITAT

Aquesta victòria històrica no només ha posat l’Oklahoma State University al capdavant del rànquing nacional de la Divisió I, sinó que també marca la primera vegada en la història d’aquesta universitat que guanya el Campionat Nacional Femení Divisió I de pista coberta ITA.

Des de CN, felicitem Raquel, Ayumi i tot l’equip tècnic de l’Oklahoma State University per aquesta impressionant victòria i els encoratgem a continuar amb els èxits en el futur!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OSU Cowgirl Tennis (@cowgirl_tennis)

- PUBLICITAT -