- PUBLICITAT -

 

La tennista Raquel González participa en les Olimpíades de la Joventut 2019

La tenista Raquel González va ser convocada per la Federació Espanyola de Tennis per a l’Encontre Olímpic de la Joventut 2019, celebrat a Bakú (Azerbaidjan) del 21 fins el 27 de Juliol.

La setmana passada es va celebrar a la capital d’Azerbaidjan l’Encontre Olímpic de la Joventut, una cita on es concentren els millors esportistes juvenils de cada país, a les múltiples disciplines que entraven en competició. La delegació espanyola, encapçalada pel capità Ruben Ramírez (Top 50 Atp) també va estar la tennista de Castelló Raquel González Vilar, que formava part de l’equip espanyol de tennis per a disputar la modalitat individual i de dobles.

PUBLICITAT

Després d’un llarg viatge, vam aplegar a Bakú i vam gaudir en primera persona l’espectacular cerimònia olímpica d’inauguració. La competició començava molt positivament per a Raquel davant la croata TenaRajki, que guanyava amb un contundent 6-3 i 6-0, en un partit molt complicat pels nervis de l’inicií d’aquesta gran competició. A la segona ronda, on esperava la primera cap de sèrie del torneig Katerina Dimitrova de Bulgària, Raquel feia un dels seus millors partits de la temporada per guanyar per 6-3, 3-6 i 10-2 en el súper tie-break de desempat. A la ronda d’octaus de final va acabar l’aventura de Raquel a la modalitat individual en perdre en un partit molt lluitat i competit per 7-6 i 6-4 contra l’eslovaca Salma Drugova.

Pel que fa a la modalitat de dobles, fent equip amb Carolina Gómez, Raquel demostrava també un nivell altíssim de competició. A la primera ronda, contra l’equip local d’Azerbaidjan, aconseguien la victòria per 6-2 i 6-0. En octaus de final, davant la parella eslovaca aconseguien una ajustada i treballada victòria per 1-6, 6-3 i 10-8 al súper tie-break al desempat. Ja als quarts de final la parella de la República Txeca derrotava Raquel i la seua companya per 6-3 i 6-2.

Una nova experiència esportiva per a Raquel González, de les més importants fins el moment en la seua carrera, on ha pogut viure durant una setmana el que és una Olimpíada. A més, la magnitud de l’esdeveniment no ha sigut motiu perquè Raquel mostrara el seu millor joc en tots els àmbits, tal i com ve fent-ho en tota la temporada.

Nous tornejos internacionals esperen les pròximes setmanes, on Raquel acudirà per continuar mostrant el seu bon moment i competint amb les millors tenistes de la seua categoria.

Enhorabona Raquel de part de totes les castelloneres i castelloners, que desitgen que arribes molt lluny i sobretot que gaudisques d’aquest esport que tant t’apassiona!

- PUBLICITAT -