- PUBLICITAT -

 

La castellonera Míriam Fons Langa ha destacat en la seua participació en el VIII Trofeu Ciutat de La Nucia de Fitness, quedant en una sorprenent tercera posició en aquesta competició. Aquesta és una fita significativa per a Míriam, ja que és uns dels primers trofeus que es presenta.

PUBLICITAT

La competició, que es va celebrar el passat diumenge 23 d’abril al matí a la ciutat de La Nucia, és la primera de les 8 competicions d’aquesta modalitat esportiva que estan incloses en el calendari 2023 de la Federació Espanyola Fisioculturisme i Fitness.

Després de la seua destacada actuació, Míriam ha comentat la gran satisfacció per haver aconseguit aquest resultat i ha volgut agrair públicament la tasca de l’entrenadora Natàlia Barbera Sales i el preparador de l’equip ‘Imperealteam‘, Roger Martínez, per l’ajuda i suport que rep per part d’ells.

La jove Castellonera ja està preparant les properes cites de Fitness, que tindran lloc a Villena el 13 de maig i a Requena el 20 de maig. Des de Castelló Notícies volem felicitar Míriam per aquesta gran actuació i encoratjar-la a continuar treballant de valent al mateix temps de gaudir de la seua passió per aquest esport.

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Espectacular y dirte k tensa dos grans persones natalia y roje al teu costat

Comments are closed.