- PUBLICITAT -

 

Marta Encarnación Garrido és la persona que organitza aquesta recaptació de fons mitjançant la plataforma gofundme.com amb la finalitat de poder realitzar els seus estudis a Manhattan School of Music de Nueva York.

Marta demana de tot cor i amb fervor i entusiasme l’ajuda per sol·licitar i obtenir màxima difusió perquè el meu missatge arribe lluny i Castelló Notícies està al seu costat per difondre el seu missatge que ací baix publiquem.

PUBLICITAT

Soc Marta Encarnación Garrido i tinc 17 anys.

Abans de tot, vull comunicar amb gran alegria, que he sigut admesa com a alumna a la Manhattan School of Music de Nova York, una de les escoles amb més alt prestigi del món, després d’una llarga fase de preselecció mitjançant enregistraments, juntament amb el meu benvolgudíssim pianista Luis Giner a qui agraïsc tot el seu treball i esforç durant aquest llarg procés d’aprenentatge.

I abans de res, m’agradaria agrair i considerar el suport rebut per part de les meues professores, Rosa Pla Martínez i Anabel García del Castillo pel seu càlid i ferm empenyiment al llarg d’aquesta trajectòria musical, i també de tots aquells professors i músics que m’han impulsat i ajudat a formar-me per a portar en el meu cor tan grans aspiracions.

L’escola Newyorkina em beca amb 27000$ (uns 24.500€), la qual cosa no arriba a satisfer la meitat de la quantitat requerida, i quantitat de la qual la meua família no pot sufragar des dels seus fons.

És per això que iniciaré una campanya per a sol·licitar ajudes de tota mena, siguen des de diferents Institucions o fundacions, per a aconseguir els diners que necessite.

Foto – Conservatori Professional de Música Mestre Vert de Carcaixent

Moltes gràcies.
Marta Encarnación Garrido

- PUBLICITAT -