- PUBLICITAT -

 

Ahir 11 de març de 2023 va tindre lloc el Comité Nacional del PSPV-PSOE en el que s’han aprovat les llistes electorals per a les eleccions autonòmiques del pròxim 28 de maig de 2023.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, liderarà la llista autonòmica del PSPV per la demarcació de València, i segons han confirmat fonts del partit del PSPV de Castelló en la mateixa se situa ocupant el lloc número 32 la castellonera Horte Gómez Llacer, cap de llista de la candidatura socialista a l’alcaldia de Castelló.

Ximo Puig a Castelló en gener de 2018

La qual cosa suposa un suport clar de la direcció del PSPV-PSOE i del president Ximo Puig a la candidatura d’Horte i de l’agrupació local de Castelló de cara a les pròximes eleccions locals de 28 de maig.

PUBLICITAT

Segons declaracions del president Ximo Puig ha ressaltat en el comité nacional del seu partit celebrat ahir dissabte a València, que l’elaboració de les llistes ha sigut una cosa «impossible» perquè el PSPV «té molt on triar». «Uns altres ho tenen més fàcil perquè tenen poc on triar».

LISTA AUTONÃ_MICA PROVINCIA DE VALÃ_NCIA

Llista autonòmica del PSPV per la demarcació de València

- PUBLICITAT -