- PUBLICITAT -

 

Campanya «Castelló més bons que mai»

La campanya organitzada per l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló i patrocinada per l’Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana «Castelló més bons que mai» té una excel·lent acollida per la ciutadania castellonera i s’esgoten els bons abans de l’horari previst.

PUBLICITAT

Vídeo amb declaracions dels organitzadors i patrocinadors

Ahir 30 d’agost va ser el dia programat per a realitzar la sol·licitud dels bons de la campanya «Castelló més bons que mai», la jornada va començar a les 9 del matí i ja a primera hora s’intuïa una gran afluència de castelloneres i castelloners sol·licitant el bo que els corresponia a cadascú.

El lloc de sol·licitud de bons estava previst que tancara a les 19.00 h, però a les 18.30 h ja s’havien esgotat els 384 bons que es posaren a la venda per 25 €, aquests bons suposen un estímul per al xicotet comerç de quasi 20.000 €, així com unes ajudes per a la ciutadania de quasi 10.000 €.

El dia 15 de setembre els i les sol·licitants recolliran una targeta de 50 € a l’auditori Rex de 9.00 h a 19.00 h, ininterrompudament.

Aquesta campanya és possible al conveni firmat entre ACC (Associació de Comerciants de Castelló) i l’Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç.

En uns dies des de l’ACC informarem la ciutadania amb més detall de la recollida de les targetes i publicarà la relació de comerços adherits a la campanya per a utilitzar les targetes adquirides.

La campanya està organitzada i dirigida per l’ACC – (Associació de Comerciants de Castelló), i es du a terme, GRÀCIES a tots els associats que agrupa l’ACC.

ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -