- PUBLICITAT -

 

La Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera oferirà un concert de Falles a l’Auditori Rex

Castelló, 01 de març

El diumenge, 5 de març de 2023, la Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera oferirà un concert de Falles a l’Auditori Rex de Castelló. Aquest concert serà dirigit pel director Victor Gómez Monterde i començarà a les 18.00 hores.

PUBLICITAT

El concert de Falles de la banda serà una oportunitat única per a gaudir de la música valenciana, especialment dels pasdobles tradicionals de falles, a més a més podem veure la passió que els músics posen en cada una de les seues interpretacions. El repertori inclourà peces tradicionals valencianes així com obres de compositors contemporanis.

Aquest concert serà una manera de celebrar les Falles, una de les festes més importants de la nostra cultura, i oferir als ciutadans de Castelló i a tots els amants de la música la possibilitat de gaudir d’una vesprada plena d’emoció i música.

La Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera cada dia és més coneguda i ja va tenint la capacitat d’emocionar als seus seguidors amb cada una de les seues interpretacions. El concert de Falles serà un altre exemple de la seua habilitat per portar la música a la vida nos sols de les falles, també de les persones.

No us perdeu aquesta oportunitat única de gaudir de la música valenciana amb la Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera en el concert de Falles el diumenge 5 de març a l’Auditori Rex de Castelló.

Des de la SM Lira Castellonera ens comenten:

“Castelló en Falles” és el nom triat per la Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera per al Concert de Pasdobles Fallers que aquesta agrupació celebrarà aquest diumenge 5 de març, a les 18:00 hores, a l’Auditori Rex.

No hi ha cap festa sense música i des del seu naixement, les comissions de falles sempre han estat acompanyades per agrupacions musicals a les seues cercaviles.

Serà un concert breu, però emotiu, en què els assistents podran escoltar diferents pasdobles que d’una forma o una altra, han estat associats a la festa fallera al llarg de la seua història. En el repertori seleccionat pel seu director, Víctor Gómez Monterde, destaca també la recuperació de dos pasdobles de la compositora María Andrés (València 1910-1992) com són Clavariesa valenciana, i El DelirioChé.

Des de la Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera volem convidar a totes les falles i el poble de Castelló a gaudir d’aquest concert que naix amb l’objectiu de ser el primer d’una llarga tradició de Concerts de Falles a Castelló.

Vos esperem!!

SM Lira Castellonera

CN sempre amb la cultura, amb la música.

- PUBLICITAT -