- PUBLICITAT -

 

CN | Aida

El pròxim dijous 17 d’agost, el poble de Castelló viurà una nit carregada de música i tradició de la mà de la Banda Simfònica Lira Castellonera.

PUBLICITAT

A les 21.45 h, els acords musicals ressonaran als carrers del poble quan comence la cercavila tradicional de la banda. La ruta s’iniciarà a la Musical, envoltant als assistents amb melodies festives que guiaran fins al seu destí final, la plaça de l’Ajuntament.

Però la música no acabarà amb la cercavila. A les 22.30 h, just després d’aquesta caminada musical, la plaça de l’Ajuntament es transformarà en un escenari natural per al CONCERT DE FESTES. La Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera oferira un espectacle que promet emocionar i sorprendre a tots els presents. La batuta del concert estarà a càrrec de Sergio Navarro Bonaviña, conegut per la seua passió i mestratge en la direcció musical.

Ambdós esdeveniments prometen ser un punt d’atracció tant per als amants de la música com per aquells que volen gaudir de l’ambient festiu de Castelló. Des de CN, s’encoratja als ciutadans i visitants a unir-se a aquesta celebració musical, on la tradició i el talent local es donen la mà en una nit inoblidable. No us ho perdeu!

PROGRAMA DE MÀ CONCERT FESTES 2023
PRIMERA PART
– CERTAMEN LEVANTINO (Pasdoble) de Pascual Marquina Navarro (1873-1948)
– DANSES FANTÀSTIQUES, Op.22 de Joaquin Turina Pérez (1882-1949)
I. Exaltació
II. Somni
III. Orgia
Transcr: Sanz-Espert
– DANSES PAGANES de James Barnes (1949)
I. Ritual
II. Místics
III. El mestre de l’espasa
SEGONA PART
– OBERTURA FESTIVA, Op. 96 de Dimitri Shostakovich (1906-1975)
– SUITE ESCITA, Op. 20 de Serguéi Prokófiev (1891-1953)
I. Invocació a Veles i Ala
II. El déu malvat i la dansa dels monstres pagans
III. La nit
IV. La gloriosa marxa de Lolli i el seguici del sol

- PUBLICITAT -