- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

La nostra Banda Simfònica Lira Castellonera participarà en una jornada plena de música i desfilades en aquest destacat certamen nacional

CN | Aida

La Banda Simfònica Lira Castellonera es prepara per a deixar la seua empremta musical en el prestigiós LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música ‘Ciutat de Cullera’ 2024. L’esdeveniment, que tindrà lloc el diumenge 7 d’abril de 2024 a l’Auditori Municipal de Cullera, promet ser una jornada carregada d’emoció i talent musical.

PUBLICITAT

La Lira Castellonera participarà en la vesprada d’aquest certamen, oferint una actuació que segurament no deixarà indiferent al públic i al jurat. Amb una destacada trajectòria i un repertori variat, la Lira Castellonera portarà la seua excel·lència musical a aquest esdeveniment nacional.

Abans de l’audició es farà una desfilada, en la qual les bandes participants hauran d’interpretar un pasdoble de lliure elecció. La competició serà dura, ja que té al costat bandes molt prestigioses com la Banda de Yecla, la de Benimaclet actuant al matí, mentre la Lira eu farà a la vesprada.

Fotos d’arxiu

L’ocasió no només destaca pel talent musical sinó també pel reconeixement a la millor desfilada.

Des de la Societat Musical Lira Castellonera, s’està coordinant l’organització d’autobusos per a permetre que els seus seguidors i simpatitzants acompanyen la banda simfònica. Pròximament, es proporcionarà informació detallada sobre com unir-se i donar suport a la Lira en aquesta emocionant jornada musical.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací