- PUBLICITAT -

 

L’essència musical de Castelló va captivar l’audiència en aquest esdeveniment tan especial

CN | València

En una nit màgica i plena d’emoció, la Banda Jove de Lira Castellonera va oferir un concert excepcional a la plaça de la Mare de Déu de València. Aquest esdeveniment musical, que va tenir lloc ahir a la nit, dimarts 11 de juliol de 2023, va ser una oportunitat única per gaudir de l’art i la passió musical d’aquest talentós grup.

Sota la direcció de Raül Segui i Penades, la Banda Jove de Lira Castellonera, com a representant cultural de la Societat Musical Valenciana, va portar l’essència del poble de Castelló fins a València. L’actuació va formar part del programa del Pre-Certamen i va deixar empremta en tots els assistents.

PUBLICITAT
El concert va captivar l’audiència amb la seua interpretació impecable i la seua energia contagiosa. El repertori seleccionat va incloure una àmplia varietat de peces musicals que van demostrar el talent i la versatilitat dels músics de la banda.

La plaça de la Mare de Déu de València va ser l’escenari perfecte per a aquesta memorable nit musical. L’ambient càlid i acollidor, juntament amb la magnífica acústica de l’espai, va realçar encara més l’experiència per als assistents.

Els espectadors van poder gaudir d’una nit inoblidable, immersos en la bellesa de la música interpretada per la Banda Jove de Lira Castellonera. Des de notes melòdiques suaus fins a ritmes enèrgics, l’actuació va captivar tots els sentits i va deixar una empremta duradora en el cor de l’audiència.

Aquest concert especial va reforçar el paper essencial de la música com a expressió artística i cultural. La Banda Jove de Lira Castellonera ha demostrat, una vegada més, el seu talent i dedicació en la interpretació musical, fent honor a la rica tradició musical de Castelló.

A tots els membres de la Banda Jove de Lira Castellonera, així com a Raül Segui i la Societat Musical, els felicitem per aquesta memorable actuació. Han demostrat el poder transformador de la música i han portat l’esperit de Castelló fins a València de manera magistral.

Els amants de la música i la cultura no van deixar passar aquesta ocasió única i van ser testimonis d’un concert inoblidable. Esperem amb il·lusió futures actuacions d’aquesta talentosa banda per continuar gaudint de l’art musical que ofereixen.

La música és una font d’inspiració i un vincle que uneix les persones. La Banda Jove de Lira Castellonera ha demostrat, amb aquest concert, la seua capacitat d’enriquir les nostres vides a través de la música.

Ací us deixem les primeres fotos i de la calor no parle…

Juanjo Puertos

| GALERIA | La Banda Jove de Lira Castellonera, concert inoblidable a la plaça de la Mare de Déu de València

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Juanjo l’enhorabona per el reportatge del concert de la banda jove i despedida de Raül en el seu últim concert, en la placa de la Mare de Dèu de València.
    Tú i Valeria formeu un duo que esteu escrivint en fotos i comentaris de toig els actes que participeu, una història que al llarg dels anys tota la gent podrà recordar. Gracies

Comments are closed.