- PUBLICITAT -

La Banda Jove Comarcal FSMCV-La Ribera Alta Inicia la Temporada amb un Concert Didàctic a Castelló

CB | Aida

La Banda Jove Comarcal FSMCV-La Ribera Alta dona el tret d’eixida a la seua temporada de concerts amb una emocionant actuació didàctica aquest dissabte 29 de juny. L’esdeveniment tindrà lloc a l’auditori Rex a les 19.00 h, amb entrada lliure per a tots els assistents.

Amb un total de 114 inscripcions, la temporada 2024 promet ser memorable per a aquesta jove formació musical. La Banda Jove Comarcal FSMCV-La Ribera Alta, coneguda per la seua dedicació a la formació de nous talents musicals, serà dirigida per tres destacats directors: Jordi Girbés de la Societat Musical d’Algemesí, Gerard Barberà de l’Agrupació Cultural Musical Sant Joanet, i Víctor Gómez de la Societat Musical Lira Castellonera.

Víctor Gómez de la Societat Musical Lira Castellonera.

Aquest concert didàctic oferirà una oportunitat per gaudir de la música en directe, a més també permetrà als assistents descobrir i apreciar el talent de les joves promeses de la música de la Ribera Alta. La combinació de diverses escoles i estils sota la batuta d’aquests tres directors garanteix una experiència enriquidora i diversa.

Els organitzadors animen a tota la ciutadania a assistir a aquest esdeveniment i donar suport als joves músics que representen el futur de la música a la comarca. No us podeu perdre aquest concert, on els nostres joves talents mostraran tot el seu potencial i entusiasme per la música.

Amb aquesta primera parada a Castelló, la Banda Jove Comarcal FSMCV-La Ribera Alta es prepara per a una temporada plena de música, aprenentatge i emocions, consolidant-se com una plataforma essencial per al desenvolupament musical dels joves de La Ribera.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací