PUBLICITAT

 

La família Perepérez Garrido, vol compartir la seua alegria amb els seus clients, amics, seguidors, col·laboradors i amb tota la gent que estimem i ens estima. Ara més que mai, en aquests moments tan complicats tenim el plaer d’informar-vos que hui 12 de maig hem rebut la notícia; ens han atorgat un reconeixement a nivell mundial ‘El gran or’ 2020 al concurs Frankfurt Internacional. La nostra ’69 moments Orange’ ha quedat en primer lloc a nivell mundial d’entre 2960 productes presentats i 50 països participants.

L’originalitat d’aquesta es basa en el fet que és l’única ginebra del món amb fermentació de taronja i destil·lació de la mateixa. A més a més podem dir que és l’única també a Espanya elaborada amb alcohol de fruites, fet que la fa única. És una ginebra simple amb 8 destil·lacions, alcohol de taronja i genebre de les muntanyes d’Alacant; 100% valenciana.

Foto Salva Perepérez arreplegant el premi Carrefour a la PIME agroalimentària valenciana més innovadora 2016

Ha estat un orgull per a nosaltres poder haver participat en aquest prestigiós concurs i competir entre 2960 ‘cates’ de productes semblants al nostre i quedar en primer lloc a nivell mundial.

La idea, com sempre ha estat de Salva Perepérez, qui com a incansable lluitador i emprenedor va apostar per fer una ginebra tan original; destil·lar amb alcohol de taronja.

Després de moltes proves i amb l’ajuda i col·laboració del millor enòleg de la Comunitat Valenciana, Diego Fernández Pons, ho va aconseguir.

Una vegada més el procés ha estat costós i darrere d’aquest guardó hi ha una gran tasca d’algú que estima el que fa, que lluita pel que vol i per damunt de tot ho aconsegueix.

PUBLICITAT

Enhorabona campió per aconseguir una vegada més el teu somni.

- PUBLICITAT -