- PUBLICITAT -

El castelloner José Vicente Soler Alcover aconsegueix la càtedra de trombó al Conservatori Superior de Saragossa, després d’anys de dedicació i passió per la música, veu complit el seu somni de ser catedràtic de trombó

CN | Aida

Jose Vicente Soler Alcover, amb un profund recorregut en l’àmbit musical, ha assolit un nou èxit professional, ja és catedràtic de trombó al Conservatori Superior de Saragossa. Per a ell, aquesta fita no és només un triomf professional, sinó també la realització d’un somni que es va gestar en els seus primers passos com a músic a l’Escola de Música de la Lira Castellonera.

La SM Lira Castellonera felicita José Vicente Soler Alcover, premi de música - Castelló Notícies

José Vicente sempre ha tingut com a aspiració arribar a ser catedràtic de trombó, i ha perseguit aquesta meta amb fervor i dedicació durant molts anys. La seua trajectòria és una mostra de què, amb esforç i passió, es poden assolir els somnis més ambiciosos. De fet, no és la primera vegada que es parla de la seua excel·lència en Castelló Notícies, donat que ha estat protagonista de diverses notícies relacionades amb premis i reconeixements que ha obtingut al llarg de la seua carrera.

De segur que la comunitat educativa i musical castellonera celebra aquesta fita de José Vicente, que sens dubte continuarà contribuint amb la seua experiència i talent al món de la música.

Jose Vicente Soler Alcover

CN vol felicitar i fer un xicotet repàs per la seua trajectòria, puguem dir que José Vicente acumula una impressionant trajectòria com a trombonista, pedagog i participant en importants concursos en l’àmbit mundial.

José Vicente Soler Alcover, nascut a Castelló, va iniciar la seua formació musical a la nostra banda “Lira castellonera” i ràpidament va destacar en l’àmbit de la música clàssica, especialitzant-se en el trombó. Va completar la seua formació a destacats centres musicals d’Espanya i més enllà, com l’ESMUC, l’HEMU de Lausanne i el CSMdP Paris.

José Vicente amb els seus pares

La seua vocació i excel·lència l’han portat a ser reconegut en diversos concursos nacionals i internacionals. Recentment, va guanyar el 1r Premi al Concurs Internacional de Música Iscart a Suïssa, a més d’altres premis a Califòrnia, Itàlia i Sèrbia. A més, la seua passió per la música de cambra l’ha portat a ser membre del reconegut quartet de trombons «2i2quartet», amb el qual ha enregistrat diversos discos i ha actuat en escenaris internacionals.

Amb una clara vocació pedagògica, José Vicente ha estat professor en diversos conservatoris com el “Ángel Barrios” de Granada i el “Costa del Sol” de Fuengirola, entre d’altres. Actualment, aquest el castelloner és catedràtic de trombó en el CSMA d’Aragó, on continua inspirant a noves generacions de músics.

Mireu aquesta actuació amb molt de talent
- PUBLICITAT -