- PUBLICITAT -

José Mena, artista castelloner, guanya la XX Exposició Internacional Museu Virtual MundoArti amb ‘Pájaro de otoño’ en la categoria de fotografia

CN | Aida

El talent del fotògraf de José Mena ha estat reconegut internacionalment en la XX Exposició Internacional Museu Virtual MundoArti Nou Any 2024. La seua obra “Pájaro de otoño” ha estat seleccionada com a guanyadora absoluta en la categoria de fotografia d’aquest prestigiós certamen, celebrat recentment.

L’exposició, inaugurada el passat 26 de gener, va mostrar 154 obres d’art de 147 artistes procedents de diversos països com Espanya, Portugal, Itàlia, Àustria, Tunísia, Austràlia, Bahrain, Estats Units, Mèxic, Panamà, Veneçuela, Colòmbia, Uruguai i Xile. Indiscutiblement internacional. Aquest esdeveniment va convertir el Museu Modular en un veritable aparador de diversitat cultural i creativa a escala mundial.

Amb “Pájaro de otoño”, José Mena ha captat l’atenció del públic i del jurat, demostrant la seua habilitat excepcional en la fotografia. La seua obra destaca entre les múltiples expressions artístiques presentades, des de la pintura fins a l’art digital, l’escultura i més.

PUBLICITAT
“Pájaro de otoño”

El reconeixement a Mena no només es limita a l’exposició, sinó que també ha estat protagonista d’una entrevista a mundoarti.com, on comparteix les seues inspiracions i el procés creatiu darrere de “Pájaro de otoño”. Aquest èxit consolida el seu nom com un referent en l’escena artística local, nacional i internacional.

Des de Castelló, felicitem José Mena pel seu èxit i esperem amb expectació les seues futures creacions que segurament continuaran captivant públics de tot el món.

Clicant ací podeu accedir al seu bloc on trobareu l’entrevista feta per mundoarti.com, entrevista que recomaneu que llegiu. I clicant ací podeu accedir a la galeria virtual de MundoArti.

- PUBLICITAT -