- PUBLICITAT -

 

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló s’ha impulsat La Fira Orienta’t per als estudiants, que tindrà lloc el 16 i 17 de maig a la Biblioteca Pública ‘Joan Fuster’ de Castelló.

Es tracta d’unes jornades on un equip format per orientadors/res qualificats estaran al pati de l’Obrera juntament amb altres col·laboradors i centres educatius que ofereixen FP’s per assessorar i orientar els i les joves sobre la millor manera d’emprar els seus recursos personals.

Estaran organitzats en estands on els visitants podran obtenir l’orientació i la informació de forma precisa i personalitzada.

PUBLICITAT

Així mateix, al segon pis l’alumnat farà una dinàmica Kahoot, preparada segons el nivell educatiu i perfil dels participants. Amb aquesta es pretén resoldre dubtes i mites al voltant del món laboral i educatiu amb el feedback dels orientadors.

Amb tot açò, a través de les visites l’alumnat i altres visitants podran:

Auto-conèixer les seues capacitats, interessos, motivacions…
Informar-se sobre les diferents opcions educatives i professionals segons l’etapa en què es troben.
Familiaritzar-se amb el món laboral.
Orientar-se de manera dinàmica, interactiva i lúdica.

HORARI:

Pel matí es desenvoluparan les jornades d’orientació educativa per a secundària i batxillerat de les escoles Hernández, Sant Domènech i l’IES Vicent Gandia.

Així mateix, per la vesprada es farà l’orientació per a l’EPA i FP’s.

Dilluns i dimarts de 18 a 19 h i dimarts de 16 a 17 h tindrà lloc la jornada de portes obertes al públic general per informar-se i consular l’acreditació de competències.

‘’El teu futur esta prop de tu i de la teua família.’’

Font– Regidoria d’Educació i Educació Ciutadana

- PUBLICITAT -