- PUBLICITAT -

La Memòria Democràtica a les Nostres Comarques

CN | Aida

Durant els dies 25 i 26 d’abril i el 3 de maig del 2024, la ciutat de Xàtiva acollirà les esperades Jornades d’Educació i Memòria, anomenades ‘La Memòria Democràtica a les Nostres Comarques’. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Xàtiva i al Centre Cultural de Xàtiva CCX, és una oportunitat per abordar temes rellevants relacionats amb la memòria històrica i democràtica.

Les jornades s’iniciaran a les 16.00 hores i es prolongaran fins a les 20.00 hores. És important destacar que per a l’acreditació del CEFIRE és necessari tenir una assistència mínima del 85%.

A continuació, podeu veure els llocs previstos per a les activitats que són el 25 i 26 d’abril a la Casa de la Cultura de Xàtiva (C/ Montcada, 7) i el 3 de maig al Centre Cultural de Xàtiva CCX (C/ Palasiet, 15).

PUBLICITAT

La programació completa d’aquestes jornades de segur que serà completa i enriquidora i la podeu consultar ací baix o clicant ací.

Aquestes jornades representen una oportunitat per aprofundir en la memòria democràtica i enfortir els llaços entre passat, present i futur.

Programació de les jornades

Cliqueu damunt per a fer més gran
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací