- PUBLICITAT -

Sis estudiants de Filosofia organitzen quatre sessions temàtiques a Castelló, centrades en feminisme, existencialisme, política i cinema

CN | Aida

Un grup de sis joves estudiants de Filosofia proposen unes jornades filosòfiques, titulades “Filosofia per al Poble,” on es tractaran diferents temàtiques en quatre sessions. Aquestes jornades se centraran en feminisme, existencialisme, política i cinema, i estan dissenyades per fomentar el debat i la reflexió crítica entre els participants.

Foto d’arxiu de la Inmavi

La dinàmica de les jornades serà totalment horitzontal, creant un espai on tots els participants puguen expressar les seues idees lliurement. Cada sessió consistirà en una taula rodona en què els organitzadors, que també faran de moderadors, redirigiran la conversa i proposaran qüestions d’interés per a mantenir una discussió rica i estructurada.

Els textos que es discutiran tindran una extensió d’entre 15 i 20 pàgines. L’objectiu no serà jutjar si l’autor o autora del text “tenia raó” o no, sinó comprendre a fons les idees proposades i interpretar-les de manera crítica. Durant les sessions, es farà un recorregut per cada text, analitzant els conceptes clau i, a vegades, relacionant-los amb altres autors i idees per enriquir el debat.

Foto d’arxiu de la Inmavi

Les jornades ofereixen una oportunitat per als amants de la filosofia i per a aquells que desitgen aprofundir en aquestes temàtiques des d’una perspectiva crítica i participativa. És una invitació oberta a tota la comunitat a unir-se i formar part d’aquestes discussions que prometen ser enriquidores i estimulants.

Per a més informació sobre les jornades i per seguir les actualitzacions, podeu visitar les seues xarxes socials:

No pergueu l’oportunitat de participar en aquestes jornades filosòfiques que prometen ser una experiència enriquidora per a tots els participants!

- PUBLICITAT -