- PUBLICITAT -

CN | La Ribera en Bici

Passant prop d’ací…

Per a celebrar el Dia dels Drets Humans (10-D) i el dels Migrants (18-D) la Taula per la Convivència d’Alzira fa aquestes Jornades, en les quals també participem nosaltres, com altres anys.

Aprofitem per a insistir que el 1r dret humà hauria de ser el Dret a Viure en un Medi Ambient net, sa, divers i sostenible. Si el medi ambient està destrossat o contaminat, poc i mal poden viure els seus habitants; i si deixem que el clima es desbarate del tot, potser ningú podrem viure a la nostra terra…

I el segon, el Dret a Viure en Pau, ací i a Palestina, Ucraïna, Sàhara, Nagorno-Karabaj, Iemen, Síria, Etiopia, etc. Sense pau la gent tampoc pot viure, com a molt intenta sobreviure.

Així doncs, per damunt de qualsevol altra consideració, totes i tots hem de defensar la Pau i el Medi Ambient. I en aquest moment històric, de crisi múltiple i globalitzada, amb tecnologies ultra-perilloses en mans de vertaders psicòpates, és més necessari que mai.

PUBLICITAT

Participa en les Jornades i vine amb nosaltres el dissabte pel matí, a la Plaça Major, a recolzar el Medi Ambient, la Pau, la Cooperació i la Solidaritat!

Una bona notícia, la Via Verda Ribera-Costera pareix que ja està en marxa: https://www.levante-emv.com/ribera/2023/12/07/corredor-ciclopeatonal-carcaixent-xativa-da-95582632.html

Imatges últimes accions: http://www.lariberaenbici.net/cont/Fotografie.php

- PUBLICITAT -