- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest dijous 18 d’abril, el CEIP Severí Torres té previstes dues activitats destinades a les famílies interessades en conéixer més sobre el centre i en adquirir eines per al desenvolupament emocional dels seus fills.

Escola Severí Torres

La primera activitat, una jornada de portes obertes, tindrà lloc a les 17.15 h. En aquesta jornada, els pares i mares que considerin matricular els seus fills per al curs vinent tindran l’oportunitat de visitar les instal·lacions del centre i conèixer de primera mà el projecte educatiu que ofereix el CEIP Severí Torres.

Seguidament, a les 18.00 h, es durà a terme un taller sobre autocontrol i treball de la frustració. Aquest taller està dissenyat per proporcionar a les famílies eines pràctiques per ajudar els seus fills a desenvolupar habilitats d’autocontrol i afrontar la frustració de manera saludable. Serà una oportunitat per aprendre estratègies efectives per afrontar els reptes quotidians de la vida familiar.

PUBLICITAT

Les dues activitats són obertes a tots els membres de la comunitat educativa del CEIP Severí Torres i es preveu que siguin de gran interès per a les famílies que desitgen involucrar-se en el desenvolupament dels seus fills d’una manera integral. Aquestes iniciatives són organitzades per Som Llavor – AFA Severí Torres.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací