- PUBLICITAT -

Amb nous solistes i un programa emocionant, la Banda Jove celebra el Concert de Santa Cecília

CN | Aina

Aquest passat diumenge, 19 de novembre, l’Auditori Municipal Rex de Castelló va ser testimoni d’una celebració musical única amb el “Concert de Santa Cecília” de la Banda Jove de la Lira Castellonera. Sota la direcció del seu nou cap, Víctor Gómez Monterde, la Banda Jove va brindar una actuació plena de melodia i sentimens.

La jornada va ser especialment destacada per la presentació dels nous membres, que van brillar com a solistes en un espectacle variat i emocionant. Amb instruments que van des del saxò a la flauta, el clarinet, la percussió, el trombó i la tuba, aquests joves talents van demostrar la seua habilitat i passió.

PUBLICITAT

Els nous solistes que van captar l’atenció de l’audiència van incloure Arianna Picó Uberos al saxò, Carla Àlvarez Bernabeu, Carla Aparicio i Blanca Encarnación Aliaga a la flauta, Vera Albero Molina, Yabreyli Fuster Novas i Josep Martínez Chacón al clarinet, Albert Úbeda Martí a la percussió, Pau Ortiz Peris al trombó, i Roger Àvila Serena a la tuba.

El programa musical va oferir una variada gamma de peces, des de la vitalitat del pasdoble “Manuela Calzada” fins a l’èpica de “Return of Vikings” de Bert Appermont. Destacà especialment “Alejandro El Magno”, amb Ximo Alcover Candel com a solista al trombó, i “Eolo el Rey”, amb Santi Lituma Aguirre brillant com a solista a la trompeta.

Ximo Alcover Candel
Santi Lituma Aguirre

La Banda Jove, sota la batuta de Víctor Gómez Monterde, va transmetre una passió per la música que va ressonar a tot l’auditori. Aquest concert no només celebra la patrona de la música, Santa Cecília, sinó que també serveix com a trampolí per a la nova generació de músics que pel temps de segur seran uns talentosos i que aquest matí han ingressat a les seues files.

Amb una combinació d’energia, talent i dedicació, la Banda Jove de la Lira Castellonera ha creat una experiència musical que restarà en la memòria de tots els qui van tenir el plaer d’assistir a aquest esdeveniment extraordinari.

Abans que les notes ompliren l’auditori, la patrona de la música, Santa Cecília, va ser traslladada des de la Societat Musical Lira Castellonera fins a l’Església de Castelló, acompanyada amb reverència i solemnitat per la Banda Jove. Aquest acte simbòlic, que va tenir lloc a les 11.30 h, va ser una processó musical que va preludiar el concert, creant un moment d’unió i espiritualitat entre els músics i la patrona de la música.

Víctor Gómez Monterde

Clicant ací, podeu accedir a l’àlbum de fotos que hem preparat a Castelló Notícies, capturant moments memorables d’aquesta celebració.

- PUBLICITAT -