- PUBLICITAT -

Jornada de Formació en Intel·ligència Emocional a l’IES Vicent Gandia per potenciar el benestar estudiantil

CN | Aida

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Institut d’Educació Secundària (IES) Vicent Gandia, amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (FAMPA), ha organitzat una sessió formativa en intel·ligència emocional. L’activitat, que es desenvoluparà el dimarts 30 de gener a les 18.00 h a les instal·lacions de l’institut, té com a objectiu promoure el benestar emocional dels estudiants.

La formació estarà a càrrec de Luka Soriano Palomares, expert en el camp de la intel·ligència emocional. Durant la sessió, es donaran eines pràctiques i estratègies per a ajudar els estudiants a desenvolupar habilitats emocionals que contribuïsquen al seu èxit personal i acadèmic.

Amb aquesta iniciativa, l’AMPA busca proporcionar recursos útils als estudiants per afrontar els reptes emocionals i les situacions de l’entorn educatiu. La col·laboració amb FAMPA reforça aquesta proposta, ampliant-ne l’abast i fomentant la participació comunitària en la millora del clima emocional dins de l’institut.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -