- PUBLICITAT -

 

Campanya «Castelló més bons que mai»

PUBLICITAT

Durant el mes de setembre i octubre s’emetran més de 350 bons, on la ciutadania pagarà 25 € i recollirà un bo de 50 € per invertir als comerços de Castelló adherits, aquesta iniciativa, que, de segur servirà per afavorir l’economia local i ajudar les famílies de Castelló a fer front a les seues despeses durant aquests dos mesos.

Aquesta campanya és possible al conveni firmat entre l’ACC (Associació de Comerciants de Castelló) i l’Ajuntament de Castelló amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç.

Amb el vídeo us expliquem com, quan i com sol·licitar un bo de 50 € pagant sols 25 €

Així i to recordeu que el dimarts 30 d’agost a l’auditori municipal REX de 9.00 h del matí fins les 19.00 h. Ininterrompudament podeu sol·licitar el bo, el màxim és 1 bo per persona, encara que es podran sol·licitar a nom d’un Tercer portar l’autorització habilitada per a aquesta condició.

És molt important saber que per sol·licitar els bons sols s’admet el pagament per targeta i cal estar empadronat a Castelló!!!

Els bons tenen un valor de 50 € (25 € ciutadà – 25 € Ajuntament).

Clicant ací o en la imatge de baix pots baixar el document d’atorgament de representació.

Quan vages a l’auditori REX de Castelló el dia 30 no oblides portar el DNI teu i autorització dels que t’autoritzen per a fer les sol·licituds de les targetes, una mateixa persona pot recollir els bons d’altres beneficiaris sempre que presente la corresponent autorització.

La campanya està organitzada i dirigida per l’ACC – (Associació de Comerciants de Castelló), i es du a terme, GRÀCIES a tots els associats que agrupa l’ACC.

ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -