- PUBLICITAT -

 

El passat cap de setmana es va disputar a Gandia el campionat nacional modalitat solodance on quatre patinadores del Club patinatge artístic de Castelló participaven.

Meritxell Carrascosa i Jimena Cervera ho feien en categoria infantil i Mireia Montilla i Claudia Bailén en categoria cadet.

Per a Meritxell era la seua primera participació en un nacional i després de defendre bé la seua feina va aconseguir el lloc número 20 en la classificació general. Jimena Cervera, per segon any consecutiu, aconsegueix estar dintre de les cinc millors patinadores del país i la classificació a l’internacional d’Hettange (França) amb la selecció Espanyola.

PUBLICITAT

Meritxell Carrascosa

Jimena Cervera

D’altra banda i en la categoria cadet, Claudia Bailén aconsegueix la posicion núm.14 en la classificació general després d’una bona actuació a pista i Mireia Montilla ocupa la cinquena posició, situant-se en la categoria cadets dintre de les cinc millors patinadores d’Espanya i atorgant-li el pas a l’open d’Hettange (França) junt amb la seua companya del club, Jimena.

Claudia Bailén

Mireia Montilla

Enhorabona a Meritxell, Jimena, Claudia i Mireia i a la seua entrenadora Iris Espert pels èxits aconseguits al nacional i per la gran temporada que un any més han fet en modalitat Solodance, aconseguint 5 pòdiums autonòmics, tres títols de campiones autonòmiques en categoria Benjamí, infantil i Cadet i dos de subcampiones en categoria infantil i cadet.

Gran Treball

Club de patinatge artístic de Castelló

- PUBLICITAT -