- INFORMACIÓ -

 

L’Andana amb Jesús Grimaltos

PUBLICITAT

A l’Andana hui ens visita Jesús Grimaltos, un castelloner que conserva la riquesa ‘betlenística‘ de Castelló en els nostres dies, mantenint la tradició de mostrar el seu betlem cada desembre, encara que el muntatge comence en octubre.

Jesús no para en tot l’any realitzant el manteniment d’escenes i figures, aportant nous dissenys i desenvolupant noves idees perquè la tradició artesana d’aquesta passió que ell té es mostre, a totes i tots els castelloners i castelloneres.

En el vídeo ens relata com es va iniciar en aquest apassionant món, ens explica les diferents formes i evolucions dels betlems i quines van ser les persones que el van motivar per a conéixer aquesta afició, així com fa una crida perquè aquesta afició arrelada a Castelló des de fa molts anys es promocione i s’expandisca.

Si teniu alguna cosa per a contar-nos, ja sabeu que ací teniu el vostre espai per oferir allò que us agrada fer en els variats camps de les arts, ja siga recitar, interpretar una cançó, fer sonar un instrument, exposar les vostres creacions artístiques, etc. Nosaltres us facilitem la gravació, edició i publicació, si voleu participar poseu-vos en contacte amb nosaltres i veurem com concretar la vostra participació en aquest lloc, que es diu ‘l’Andana’.

Vídeo realitzat en fotos del betlem de Jesús

L’Andana

- PUBLICITAT -