- PUBLICITAT -

 

Jesús Grimaltos Gil ens convida del 23 de desembre de 2021 fins el 8 de gener de 2022 a veure el seu espectacular Betlem que està situat al carrer Virgili Bernabeu, núm. 4 a Castelló, l’horari que estarà obert a la gent que vulga veure’l serà de 17.00 h fins 20.00 h. Cal tindre en compte que si voleu veure’l heu de complir les normes covid per a poder visitar-lo, que no són altres que portar mascareta, guardar el torn fins que Jesús us indique que podeu entrar i, mantenir el distanciament de seguretat.

El Betlem de Nadal que ell aquest any l’anomena ‘Entre Muntanyes’ és un exemple de tindre passió per les coses ben fetes, el Betlem de Jesús és de format tradicional hebreu, amb escenes bíbliques, ell ens conta que en aquest tipus de Betlem pot incloure tota la vida de Jesucrist, encara que en aquest estan representades des de l’anunciament de l’Àngel de l’arribada de Déu, fins a la visita dels Reigs Mags, com podeu veure en el vídeo i fotos que us mostrem, el Betlem compta amb nombroses escenes de la vida quotidiana d’aquells temps, a més a més disposa d’uns efectes d’il·luminació.

Perquè es féu una idea el muntatge comença en octubre, encara que durant tot l’any està fent i pensant noves escenes i personatges.

Des d’ací felicitem Jesús per aquesta gran tasca que realitza i en nom d’ell convidem tot el poble de Castelló que vaja si pot a veure’l en directe.

Casa de Jesús, en la cotxera esta situat el Betlem
- PUBLICITAT -