- INFORMACIÓ -

 

L’Ajuntament de Castelló s’adhereix al programa EMPOBLAR CREA, a través del qual els joves de Castelló que tinguen una idea de negoci i vulguen emprendre al nostre municipi podran fer-lo gràcies a les ajudes econòmiques i d’assessorament que proporciona Empoblar.

PUBLICITAT

L’ajuda econòmica directa és de 6.412’50€ per l’alta de la persona participant com a treballadora autònoma. Però, a més d’aquesta important aportació econòmica, els joves emprenedors gaudiran d’acompanyament i assessorament en el procés de creació del seu negoci durant els 9 primers mesos, junt a l’elaboració d’un pla de viabilitat i diversos recursos i idees.

Com a requisits per a accedir a l’ajuda, les persones beneficiàries hauran de tindre entre 16 i 30 anys i estar empadronades en un municipi de la Ribera Alta. A més, han d’estar en situació de desocupació i prèviament inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil i LABORA. També, hauran de donar-se d’alta en el Règim Especial de Treballadors/as Autònoms/as.

Des de hui, divendres 21 de gener, ja està obert el termini per a sol·licitar l’ajuda de la segona convocatòria, que es podrà sol·licitar fins al 10 de febrer de 2022. Per a realitzar la inscripció hi ha dues opcions:

– Contactar amb el Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat a través del correu electrònic empoblar@manra.org, per telèfon o Whatsapp en el 670 712 384.

– Directament al següent enllaç (necessari Certificat Digital): https://manra.sedipualba.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=14562

Tota la informació i accés al tràmit ací: https://empoblar.manra.org/empoblar-crea/

Cal destacar que el programa ”Empoblar Crea, empoderar per a poblar” està cofinançat en el marc del programa operatiu d’ocupació juvenil del Fons Social Europeu i gestionat per la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Aquest projecte té la principal finalitat de millorar les condicions demogràfiques i enfortir les capacitats emprenedores dels municipis de la Ribera Alta afectats per problemes demogràfics com la despoblació o l’envelliment. Per això, el principal objectiu del projecte és ajudar a la joventut, a través de les beques, per a fomentar i capacitar el desenvolupament de les seues idees de negoci i impulsar la creació d’empreses en els municipis més afectats pel despoblament.

- PUBLICITAT -