- PUBLICITAT -

 

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, obrim un nou canal de comunicació per tal que totes les veïnes i veïns de Castelló feu arribar les vostres preguntes a través a través del formulari següent.

Recordem que aquesta iniciativa naix perquè els vostres precs o preguntes al Ple de l’Ajuntament de Castelló també arriben a formular-se en aquesta etapa que estem vivint per la COVID-19, recomanem que els plens els seguiu des de casa a través de la Web, del Miragall o del canal de YouTube de l’Ajuntament de Castelló.

 

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Vulc contestar pereperet, i al mateix temps opinar dir-li que eixes parties presupostaries tambe les tenía el PP

  2. Segons el escrit del miragall del Partido Popular de Villanova de Castelló diu:

    “Un dels motius que ens sorpreneren foren les partides d’atencions protocolaries, 5.000€ per regidoria, el que resulta amb un montant de 40.000€ per a atencions protocolaries. Parlant en cristià les atencions protocolaries son els dinarets i soparets dels regidors delegats amb les persones que creuen convenient. Per la nostra part considerem que aquesta xifra es una burla a tots aquells que ens alcem de bon matí a treballar i pagar els nostres impostos.”

    QUE POCA VERGONYA TENEN ELS QUE MANEN!

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací