- PUBLICITAT -

 

Es posat en marxa en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat la possibilitat de sol·licitar cita amb el Centre de Salut en cas de presentar símptomes clínics compatibles amb infecció per coronavirus.

La cita se sol·licita per mitjà de la introducció del número SIP i la data de naixement, i realitzant la confirmació del telèfon de contacte. La persona que introduïsca les dades rebrà una telefonada tan ràpidament com siga possible des de la confirmació de la creació de la cita.

A través de la web s’informarà de l’estat de la cita: sol·licitada, confirmada o realitzada. Si durant la primera telefonada el professional sanitari del centre de salut identifica el cas com possible de coronavirus, la resta de cites telefòniques per a efectuar el seguiment del cas seran programades pel professional sanitari.

A partir d’eixe moment, rebrà crides periòdiques per a verificar l’estat de salut del pacient i ajudar-lo en tots els dubtes i necessitats que puga presentar.

Molt important, ara mateix està col·lapsada. Espereu uns minuts i entreu si és precís per no ocupar banda d’internet i perjudicar a qui sí que ho necessita.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -