- INFORMACIÓ -

 

Com cada any per aquestes dates, no pot faltar la marató fotogràfica de la fira de Santa Llúcia, que se celebra conjuntament amb la fira d’entitats de Castelló el pròxim diumenge 11 de desembre, enguany comptem amb importants novetats que us detallem a continuació.

PUBLICITAT

Inaugurem secció infantil, qualsevol xiquet o xiqueta fins a 16 anys, amb la prèvia autorització dels seus pares, podrà participar en aquesta modalitat, amb diploma i regal sorpresa per al guanyador o guanyadora.

El termini de participació s’estén a 24 hores, és a dir, s’acceptaran fotos preses des de les 12.30 h del dissabte, això si, es manté la particularitat que no s’acceptaran fotos editades amb programari extern a la càmera, les fotos que no complisquen amb aquest requisit seran eliminades.

Recordem que per a adults existeixen 2 categories, Fira, que comporta les fotografies realitzades en la fira d’entitats i la fira d’atraccions i poble, que inclou les fotografies preses dins del terme municipal de Castelló.

Els premis són els següents:

-Secció Fira de Santa Llúcia:
Premi a la millor fotografia: 100 €, trofeu i rellotge de polsera, cortesia de Joieria Antonio
Medalla d’accèssit a la fotografia finalista i 50 € de premi.

-Secció Poble:
Premi a la millor fotografia: 100 € i trofeu.
Medalla d’accèssit a la fotografia finalista i 50 € de premi.

Els 4 premiats també es duran un sortit de productes de Videca.

Tots els participants s’emportaran un obsequi, cortesia dels nostres patrocinadors Airconect i Òptica Donet, a part, us convidem a tothom a acostar-vos a l’estand a fer-vos una foto en el nostre ‘Photocall‘.

Esperem una gran acollida com tots els anys en el gran esdeveniment fotogràfic de Castelló que a poquet a poquet va creixent any rere any.

No t’oblides de consultar les bases completes davant qualsevol dubte.

- PUBLICITAT -