- PUBLICITAT -

CN | Aida

La IV Fira l’Énova Romana Terra Iuniana torna carregada d’emoció per oferir als visitants un viatge al passat. El dissabte 11 de maig de 2024, la localitat de L’Énova acollirà aquest esdeveniment únic, que s’ha convertit en el gran referent de la recreació històrica, centrat en l’època de l’Imperi Romà.

Font: diarilaveu.cat

Amb la participació de recreadors, mercaders i una infinitat de sorpreses, la fira promet una jornada inoblidable. Els assistents podran gaudir d’un mercat ibèric-romà, artesania, productes locals, exposicions, xerrades, recreacions històriques amb vestimenta d’època, teatre, lluites de gladiadors, gastronomia, activitats per als més menuts, tallers, tren turístic, visites guiades i actuacions musicals.

L’Énova és un dels pocs pobles de la comarca de la Ribera Alta que conserva un gran patrimoni romà amb restes arqueològiques de carrerades ibèriques/romanes, una vil·la romana o una immensa pedrera.

FIRA ROMANA

A través d’una intensa col·laboració amb associacions locals del municipi, la localitat tracta de fomentar, promocionar i reivindicar el dret a ser declarat tot aquest patrimoni com a Bé d’Interès Cultural reivindicant dit dret amb la Fira Romana de L’Énova “TERRA IUNIANA”.

Programació i horaris d’aquest esdeveniment que ens transportarà al passat.

 

- PUBLICITAT -