- INFORMACIÓ -

 

Des de l’Agència d’Igualtat i Convivència Mancomunitat Ribera Alta amb la col·laboració de la Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló es convoca la IV Edició projecte formatiu ‘Fem Xarxa, Fem Igualtat, aquest esta obert a tota la ciutadania.

PUBLICITAT

El període de matriculació per a la IV edició de webinars del projecte “Fem Xarxa, Fem Igualtat”. Comencem el dijous 4 de novembre!

Com ja sabeu, #FemXarxaFemIgualtat es tracta d’un projecte formatiu on s’estableixen sinèrgies entre els perfils professionals de l’àmbit de la Igualtat entre Dones i Homes de les Aministracions Locals Valencianes. La nostra pretensió és que hi participen tant el Personal de les Administracions com la Ciutadania en general.

La formació està avalada i certificada per GVA Igualtat i Polítiques Inclusives.

Inscripcions a l’enllaç següent: t.ly/9q4e

Formen part del projecte:
Mancomunidad La Serranía Igualtat – Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida Mancomunitat Horta Nord Mancomunitat Marina Baixa Igualtat ELS PORTS Mancomunitat del Carraixet Mancomunitat Horta Sud Mancomunitat Baix Maestrat Igualtat Ribera Baixa Mancomunitat de Municipis de la Safor Mancomunitat La Costera – Canal Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat Mancomunidad Alto Palancia Mancomunitat El Xarpolar Mancomunitat Plana Alta Mancomunidad Hoya de Buñol-Chiva Mancomunidad del Interior Tierra del Vino Massma Serveis Socials Ajuntament d’Alberic Ajuntament d’Alcàntera de Xúquer Ajuntament d’Algemesí Ajuntament d’Alfarb Ajuntament d’Alzira Ajuntament de Beneixida Ajuntament de Benimuslem Ajuntament de Benimodo Ajuntament de Cotes Ajuntament de Senyera Ajuntament de Càrcer Ajuntament Gavarda Ajuntament de Guadassuar Ajuntament de l’Alcúdia Ajuntament de l’Énova Ajuntament la Pobla Llarga Ajuntament de Llombai Ajuntament de Manuel Ajuntament de Massalavés Ajuntament de Montroi/Montroy Ajuntament de Rafelguaraf Ajuntament de Real Ajuntament de Sant Joanet Ajuntament de Sellent Ajuntament de Sumacàrcer Ayuntamiento de Tous Ajuntament de Turís Ajuntament de Castelló Ajuntament de Benifaió Mancomunitat Ribera Alta El Miragall

- PUBLICITAT -