- PUBLICITAT -

 

Campionat Autonòmic i puntuable per a la lliga de clubs Caixa Popular 2021.

El pròxim diumenge 7 de novembre de 2021 es celebrarà a Castelló el IV duatló relleus mixte – Campionat Autonòmic i puntuable per a la lliga de clubs Caixa Popular 2021 i per això volem animar a tots i a totes els castelloners i castelloneres a participar d’alguna forma ja que omplirem els carrers de Castelló de moltes i molts triatletes que ens faran gaudir d´un gran cap de setmana d’esport.

Seguint les restriccions a conseqüència de la pandèmia, enguany la participación ha estat limitada a un total de 300 duatletes, 150 dones i 150 homes, les quals competirán repartides en un total de 75 equips. Aquesta modalitat, que ha sigut olímpica a Tòquio 2021, i es celebra fora de la data habitual, degut a les modificacions que ha patit el calendari de competicions al llarg d’aquesta any.

PUBLICITAT

A partir de les 9 hores es donarà inici a la competició, que centra la seua activitat en el Parc de l’Estació de Castelló. La primera eixida la realitzaran les xiques, i hauran de completar 2,9 quilòmetres de carrera a peu, 5,6 quilòmetres de ciclisme, i 1,3 quilòmetres de carrera a peu, per a arribar a tota velocitat a l’àrea de relleus, on els estarà esperant el segon relleu, en aquest cas serà un xic, i que iniciarà aquest intens duatló, per a acabar passant el testimoni a una tercera rellevista. Un xic serà l’encarregat de realitzar l’última volta. Una emocionant competició, que segur atraurà molt de públic fins a Castelló i podrem veure competir en directe competir a grans triatletes de la Comunitat Valenciana.

A més, després de la modificació del calendari de proves ha provocat que aquesta siga la penúltima prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2021 on segur es decideixen moltes classificacions finals del rànking per a pujar o baixar de categoría.

Les zones afectades per l’itinerari del diumenge 7 de novembre són:

Zona Castellons.
Zona Montolivet.
Zona carrer Diputació fins la Videca.
Zona Parc i avinguda de l’Estació.
Zona Carles Carbonell.

Els carrers afectats per formar part de l’itinerari de les curses són:

Reverendo Juan Vidal, avinguda de l’Estació, Joanot Martorell, Sants de la Pedra, Carles Carbonell, Tomás i Estruch, Vicent Andrés Estellés, Soler i Estruch, plaça Constitució, Remigio Sanchis, ronda Montolivet, Carrer Diputació.

L’horari de duració previst de la cursa del diumenge serà des de les 8.00 h del matí fins a les 12.00 h, aproximadament.

Important: preguem que els veïns que tinguen cotxeres en aquests carrers que tinguen la precaució de traure’ls abans de les 8.00 h del matí si volen fer ús d’ells.
Disculpeu les molèsties!

Salut i quilòmetres

Enllaç Circuits: https://www.google.com/maps

Reglament del Duatló Mixt

- PUBLICITAT -