- PUBLICITAT -

 

L’Escola de Música La Lira de la Societat Musical Lira Castellonera ha organitzat durant aquest mes d’abril el seu tradicional concurs d’interpretació en qué de forma voluntària participa tot el seu alumnat. La pandèmia va suspendre l’edició 2020 del Concurs però l’esforç i ganes de l’alumnat i del professorat ha fet possible la reanudació del Concurs en la seua modalitat on-line.

El nostre alumnat ha sigut des de l’inici de la pandèmia un exemple per a tots de lluita per continuar endavant amb els seus estudis musicals, malgrat els confinaments i les mascaretes. Hui volem donar l’enhorabona a tots els que han participat voluntàriament a la IV Edició del nostre Concurs d’Interpretació Faustino Candel.

Tots han demostrat ser mereixedors del primer premi i el més important és que tots ja es poden considerar guanyadors perquè el seu treball i esforç per preparar aquest concurs, ha tingut com a premi la seua millora tècnica i interpretativa a l’instrument.

Aquestes llistes de reproducció corresponen a cadascuna de les categories del concurs. Vos recorde que hi haurà un premi general al vídeo amb més reproduccions i un altre premi, per categoria, que la direcció de l’escola entregarà a l’alumnat que tinga millor nota mitjana com a resultat de les seues notes a llenguatge musical, instrument i qualitat interpretativa al concurs.

Enhorabona a tots i totes de part de la Societat Musical Lira Castellonera i vos convidem a compartir els vídeos perquè tothom puga vore el bon treball que es fa a l’Escola de Música La Lira.

PUBLICITAT

Categoria Expressió Musical

Categoria Primer de Llenguatge Musical

Categoria Segon de Llenguatge Musical

Categoria Tercer de Llenguatge Musical

Categoria Quart de Llenguatge Musical

Categoria Ensenyaments Professionals

Categoria Adults

- PUBLICITAT -