- PUBLICITAT -

 

La intervenció de la Policia Rural amb la col·laboració ciutadana aquest mati s’ha convertit en un conjunt d’accions que han permès salvar dos animalets, un d’ofegar-se a la sèquia i l’altre de provocar algun accident.

Era a primera hora del matí quan ha sigut avisada la Policia Rural que un poni caminava sol pel camí de Santa Anna, aproximament per l’encreuament del camí que va a Santa Anna i a la Font de Poveda, personats allí han iniciat la cerca i passat un temps l’han localitzat i immediatament després de ser identificat s’ha avisat al propietari i s’ha fet l’entrega de l’animal.

Desprès quan baixaven pel camí Santa Anna han sigut avisats de nou indicant-los que una cria de ‘jabalí’ estava dins de la sèquia escalona, quan han arribat, els dos ciutadans que els havien avisat tractaven de traure l’animalet de l’aigua i així evitar que s’ofegara, desprès d’intentar-ho vàries vegades han aconseguit traure’l.

PUBLICITAT

La Policia Local dins dels seus objectius deu d’evitar i denunciar les infraccions administratives, deu de localitzar i detindre tots aquells que cometen fets delictius, però entre altres coses té una tasca molt important, ajudar qualsevol ser viu i així per extensió transmetre un sentiment de seguretat subjectiva a tota la població.

Des d’ací volem donar les gràcies a la ciutadania castellonera i a la Policia Local de Castelló que una vegada més han demostrat que quan col·laborem conjuntament els resultats solen ser molt satisfactoris.

Redacció CN

- PUBLICITAT -