- PUBLICITAT -

Aquest estiu, l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló ofereix una emocionant oportunitat per a tots els entusiastes del patinatge

CN | Aida

El Campus de Patinatge Artístic està programat per al mes de juliol, de l’1 al 31, i es desenvoluparà de 9.00 a 13.00 h al poliesportiu Antoni Escuriet de Castelló.

Fotos de l’Escola d’arxiu de Joanjo Puertos

Amb places limitades, l’Escola de Patinatge Artístic convida a tots els interessats a unir-se a aquesta experiència per a aprendre o perfeccionar les seues habilitats en patinatge i gaudir d’activitats diverses. El campus ofereix una varietat de possibilitats, des de sessions de patinatge artístic i dansa, fins a tallers de tattos, polseres i collarets, manualitats creatives i jocs populars. A més, els participants tindran l’oportunitat de refrescar-se a la piscina municipal durant les sessions.

El preu d’inscripció és de 85 euros i les places són limitades, així que no esperes més per reservar el teu lloc. Per a més informació i inscripcions, pots contactar al telèfon 644 208 473.

PUBLICITAT

Aquest estiu, uneix-te a l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló per a un mes ple de diversió, aprenentatge i amistat al Campus de Patinatge Artístic de Castelló. No deixes passar aquesta oportunitat única de gaudir de l’estiu mentre aprens o millores les teues habilitats en patinatge artístic. T’esperem!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací