- PUBLICITAT -

 

Obrim les inscripcions per a la pròxima ruta amb Acció Ecologista Agró per al dia 12 de juny, on aprendrem quines son les aus més comunes de la zona i les seues costums. També, descobrirem com poder ajudar-les construint menjadors ecològics i caixes niu que després col·locarem per a que la seua vida al nostre entorn siga millor.

Els destinataris d’aquesta ruta son joves, xiquets i xiquetes a partir de 7 anys. El punt d’encontre serà al pavelló del Poliesportiu Municipal a les 9h, des d’on marxarem cap a la Fàbrica de Paper per descobrir les aus que viuen prop de nosaltres.

Podeu fer la inscripció direcament clickant ací.

PUBLICITAT

Recordeu que les places son limitades i per ordre d’inscripció, atenent a la normativa actual Covid-19.

Per últim, volem agrair a totes les persones que participaren en la ruta anterior, famílies, xiquets i xiquetes, joves, corresponsals juvenils, membres de l’associació Castebrota… que acudiren a aquesta jornada de neteja i batuda del nostre riu Albaida.

Un dia meravellós, on celebrarem que el proper dia 5 de juny és el dia Mundial del Medi Ambient, contribuint a deixar un món més net i sostenible. Moltes gràcies a totes i a tots!

Vos deixem un recull de fotografies de la jornada.

#VoluntariatMediAmbiental #batuda #RiuAlbaida #AccióEcologistaAgró #CastelloSomEcologia #CastelloSomNatura #CastelloSomEducació

- PUBLICITAT -