- INFORMACIÓ -

 

Quan l’alternativa és no fer res, qualsevol cosa que es faça és molt, i heus aquí que davant la suspensió d’un acte cultural, en aquest cas una xarada ben interessant, Castelló Notícies incorpora una innovació ja pensada en temps normals i aplicada en la primera oportunitat que hem tingut.

PUBLICITAT

Assistim per gust o per obligació a molts actes esportius i culturals, generalment  no gaire sobrats d’espectadors, que en canvi no posaran cap pega en assistir des de la seua casa per seguir l’acte en directe o gravat en el moment que millor li semble.

Per tant no és el Covid qui ens ha espentat cap a la innovació, no, era un projecte madurat al cap de bastant temps de treballar-lo, aprendre i fer alguna despesa forta en material audiovisual.

Tenim Il·lusió en aquest projecte, sabem de dificultats i entrebancs, però veiem un futur prometedor en aquestes noves ferramentes, ja no hi haurà escuses per l’hora, pel dia o per l’acte que ens  programen totes eixes entitats del poble, que fomenten cultura, entreteniment , esport  i un llarg etc d’actes que podrien emetres en directe o ser gravats , perquè vostè, que segueix Castelló Notícies estiga convenientment informat i entretingut, si damunt evitem concentracions de gent, col·laborem també amb la salut de Castelló.

Ací us deixen unes fotos de com es va fer la gravació de la conferència sobre la ‘Història trans de Castelló’, que pròximament emetrem per Castelló Notícies.

Per veure l’àlbum complet piqueu ací.

Història Trans de Castelló – La Patri

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -