- PUBLICITAT -

CN | Aida

El passat dijous, 15 de febrer va tenir lloc una reunió clau per al futur de la seguretat viària a Castelló. L’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez, es va reunir amb la diputada de carreteres i infraestructures per a abordar el projecte de construcció de la tan esperada rodona a l’encreuament entre la CV-560 en direcció a Càrcer i el camí de Santa Anna.

Fotos: Horte Gómez

L’objectiu d’aquesta iniciativa és mitigar la perillositat d’aquest punt, conegut per ser escenari freqüent d’accidents de trànsit. Davant aquesta problemàtica, l’Ajuntament de Castelló ha iniciat les converses i reunions pertinents per a avançar en la materialització d’aquest projecte fonamental per a la seguretat.

Segons ha destacat l’alcaldessa Horte Gómez Llacer, l’Ajuntament assumirà la responsabilitat d’expropiar els terrenys necessaris mitjançant un conveni amb la Diputació, amb l’objectiu de reduir els terminis d’execució i garantir que el projecte es desenvolupe amb celeritat.

Fotos: Horte Gómez

En aquest sentit, l’alcaldessa ha expressat la seua satisfacció per l’avanç en les negociacions, anticipant que durant el 2024 es posaran en marxa els processos d’expropiació de terrenys. S’estima que les obres podrien iniciar-se a principis de 2025, un pas crucial cap a la millora de la seguretat viària en aquesta àrea tan transitada.

PUBLICITAT

La diputada, per la seua banda, s’ha mostrat favorable al projecte, reforçant la seua importància per a la comunitat local. L’alcaldessa, en un últim punt, ha subratllat la urgència d’aquesta intervenció per a garantir la seguretat dels ciutadans de Castelló, posant de manifest la prioritat del govern municipal en aquesta qüestió crucial per al benestar de la ciutadania.

- PUBLICITAT -