- PUBLICITAT -

 

CN |↑ Aida

El Club de Natació SAMARUC ha anunciat oficialment el començament de la seua temporada d’hivern. Segons les dades proporcionades, durant el mes de setembre, els entrenaments es duran a terme a la piscina Municipal de Castelló els dimarts i dijous, sempre que les condicions meteorològiques ho permeten. Si el temps no ho permet, es traslladaran a la piscina coberta d’Alberic.

PUBLICITAT

Tots els nadadors tindran l’oportunitat de nadar els dos dies, i a partir d’octubre fins a maig, les sessions es realitzaran exclusivament a la piscina coberta d’Alberic. El club també ofereix flexibilitat en la seua oferta, permetent als nadadors triar si volen entrenar-se un o dos dies a la setmana, siga dimarts, dissabte o ambdós.

Amb l’arribada de l’estiu, al juny i juliol, les activitats tornaran a la piscina Municipal de Castelló. A més, es destaca que hi haurà un grup especial per a adults els dissabtes, en el mateix horari que el grup infantil.

Una oferta atractiva del club és un descompte del 10% per al segon membre de la família que es registre.

Per als interessats en els entrenaments de setembre, s’han establert els següents horaris: Dimarts i Dijous de 17.30 a 18.30 hores i de 18.30 a 19.30 hores. El club assenyala que els grups i horaris exactes es definiran en funció del nombre de nadadors inscrits.

Per a més informació o per inscriure’s, es pot contactar amb Maria al 645316149 o amb Eugenia al 677856071.

Des del CN SAMARUC volen recordar als interessats que estaran en bones mans, ja que compten amb entrenadors altament qualificats i apassionats per la seua labor.

Finalment, el club vol expressar el seu agraïment: “Gràcies a tots i a totes per confiar en nosaltres”, ressaltant la seua dedicació i compromís amb la comunitat nadadora.

Cartell informatiu del Club Natació Samaruc

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací