- PUBLICITAT -

 

Ja queda poc per a la Campanya Electoral, novament estem convocats a les urnes, sabem que no es tracta d’una rutina, és el nostre deure amb la democràcia, al mateix temps que participarem en la festa del pròxim dia 28 de maig en dipositar el nostre vot.

Castelló Notícies en el seu compromís d’informar-los, ha contactat i demanat a tots els candidats a les pròximes Eleccions Municipals de 28M, fer-los una entrevista, a més que entre ells facen un col·loqui, en cas de no ser possible fer un debat.

PUBLICITAT

Aquesta serà una manera per respondre a preguntes que interessen a la ciutadania, i tindran un espai per a dir les seues idees, programa, presentar el seu equip, és a dir tot allò que consideren, a més de demanar el vot.

No volem obligar ningú, sabem que les eleccions ens juguem el viure en democràcia, per aquesta raó preguem que ningú rebutjara el nostre oferiment, ja que pensem que tot aquell que vulga gestionar el nostre poble, té dret a explicar-se.

Tots han estat convidats, però en la seua llibertat està deixar el seient buit, el paper en blanc, el vídeo per gravar.

Amb aquesta iniciativa, Castelló Notícies sols busca donar veu a totes les candidatures perquè la ciutadania puga fer una elecció informada i conscient.

- PUBLICITAT -