- PUBLICITAT -
Temps de lectura < 1 minut

CN | Aida

Aquesta vesprada, al voltant de les 16.00 h, un incendi ha irromput en un canyar prop del Riu Albaida, causant una densa fila de fum visible des del poble de Castelló. Els fets han tingut lloc entre el CEIP Severí Torres i el Poliesportiu Antoni Escuriet, generant preocupació entre els residents locals.

PUBLICITAT

En resposta immediata, la Policia Local de Castelló s’ha desplaçat al lloc dels fets, activant els protocols d’extinció d’incendis. Segons ens informa la Policia Local de Castelló a més, dos helicòpters, 4 camions de bombers, patrulla de la Guàrdia Civil i Brigades Forestals d’Emergència de la Diputació han estat mobilitzats per a controlar la situació i mitigar les flames. Gràcies a una actuació diligent i coordinada, el foc ha estat ràpidament controlat i extingit, deixant només un helicòpter per a tasques residuals d’extinció. Volem ressaltar que no s’han produït danys, sols canyes cremades.

En aquests moments, la Policia Local de Castelló ha confirmat que l’incendi està totalment apagat, i s’ha retirat l’helicòpter restant. La Policia Local continua vigilant la zona per prevenir qualsevol possible reactivació del foc.

Des de CN volem agrair les imatges i vídeo facilitat per Emma GL i la col·laboració de la Policia Local facilitant-nos la informació.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací