- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquesta vesprada, al voltant de les 17.00 h, s’ha declarat un incendi en un cotxe aparcat a la plaça del País Valencià a Castelló (València). Gràcies a la ràpida intervenció de la Policia Local de Castelló i la Guàrdia Civil, l’arribada dels bombers ha sigut molt ràpida, permetent una actuació efectiva que ha evitat danys majors.

El vehicle afectat, un Ford Fiesta, ha quedat totalment calcinat, però la intervenció diligent dels cossos de seguretat ha impedit que el foc es propagara als cotxes aparcats a prop o als habitatges de la zona. En les imatges captades en vídeo, es pot apreciar la magnitud de l’incendi i l’eficiència amb què s’ha gestionat la situació.

Segons testimonis, la presència immediata de la Policia Local i la Guàrdia Civil ha sigut clau per a coordinar l’arribada dels bombers i garantir la seguretat de la zona. Els equips d’emergència han treballat conjuntament per a extingir el foc i assegurar que no es produïren més danys.

Afortunadament, no s’han registrat ferits en l’incident. Els cossos de seguretat han destacat la importància de la col·laboració ciutadana i la ràpida resposta dels equips d’emergència en aquest tipus de situacions.

L’incendi d’aquesta vesprada a la plaça del País Valencià recorda la importància de la vigilància i la resposta ràpida davant situacions d’emergència, evitant danys majors i garantint la seguretat de la ciutadania.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací