- PUBLICITAT -

 

Ahir divendres, 15 d’octubre de 2021, al teatre Ideal va tindre lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica projecte Erasmus+ ‘Feeling of Beauty‘, en aquest projecte participen l’Associació Cultural Tabalà, el Centre Ocupacional El Castellet i l’Ajuntament de Castelló.
El projecte “Feeling of Beauty” comença a Castelló a principis de mes d’octubre, anteriorment els col·lectius Castelloners van visitar Polònia al mes de juny.

Aquesta exposició ha servit per a compartir i reviure moments en les companyes i companys de Finlàndia i Polònia, que en aquests dies visiten Castelló, acompanyats per membres de Tabalà i el Centre Ocupacional Municipal.

PUBLICITAT

Segons paraules dels organitzadors “està sent una experiència inclusiva, completa i increïble, al mateix moment que un plaer poder compartir aquests dies d’aprenentatge i diversió, valorant i prenent consciència de la nostra percepció de bellesa mitjançant maquillatges i coneixements culturals de la nostra terra“.

Exposició fotogràfica projecte Erasmus+ Feeling of BeautyJoanjo Puertos

Castelló Notícies va estar fent fotos d’aquest esdeveniment, ací us deixen un àlbum de les fotos realitzades, esperem que us agraden!!!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací