- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida

Els amants de la fotografia estan cridats a una celebració molt especial amb la inauguració del Castelló Fotofest: Llum Verda, un festival que promet transformar el poble en un escenari de creativitat i innovació visual. L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 25 de novembre a les 20.00 h, als locals de l’Ajuntament, prop del conegut bar “El Pedal” al Carrer Ramon i Cajal.

Aquesta col·laboració entre Foto Fòrum Castelló i Castebrota promet oferir una experiència única als residents i visitants del poble, amb concursos, exposicions, tallers de creació d’imatges i la cinquena edició de la marató fotogràfica.

PUBLICITAT

L’esdeveniment inaugural oferirà als assistents l’oportunitat d’explorar l’exposició titulada “Que puc fer jo?”, que presenta les millors imatges presentades al concurs del mateix nom. El públic tindrà l’oportunitat de votar les seues fotos favorites, i al final de la nit, es lliurarà el premi a la imatge millor valorada, fomentant així la participació activa dels visitants.

Amb un inici programat a les vuit de la vesprada, els organitzadors han preparat una experiència completa amb una “picaeta” per a tots els assistents. Això, sumat a la promesa d’una nit plena d’inspiració visual, fa que la inauguració del Castelló Fotofest siga una cita imperdible per a aquells que aprecien l’art i la creativitat fotogràfica.

No hi ha excuses per a faltar a aquest esdeveniment organitzat per Foto Fòrum Castelló.

Programació Castelló FotoFest: Llum Verda

- PUBLICITAT -