- PUBLICITAT -

El Club Alfil Castellonense s’uneix a la iniciativa de la Federació Valenciana d’Escacs per fomentar la participació de les dones en aquest esport

CN | Aida

La Federació Valenciana d’Escacs, amb el seu compromís ferm d’augmentar la presència femenina en l’escac, llança la quarta edició del programa “Impulsant la Dama dels Escacs”. Aquesta iniciativa, que arranca a l’octubre i es prolongarà fins a juny, busca afavorir l’entrada de més dones en el món dels escacs.

El Club Alfil Castellonense, conscient de la necessitat de potenciar la participació de les fèmines, ha elaborat un programa especialitzat d’integració a través dels escacs. L’objectiu és motivar la interacció entre les esportistes del club i les dones que ja tenen una trajectòria reconeguda en aquesta disciplina. Això ajudarà a crear referents femenins que inspiren a les noves generacions a mantenir-se vinculades amb aquesta disciplina.

PUBLICITAT

Davant l’èxit d’acolliment del programa entre els més joves, el Club Alfil Castellonense vol ampliar aquesta experiència a les xiquetes de Castelló. Per això, es realitza una crida a totes elles perquè s’acosten a les classes gratuïtes que s’oferiran. Les sessions seran impartides per destacats membres del club, com Pepe Ferrando, Rafa Bellver, José Ramón Pausá i Ferran Reig.

Tots aquells interessats podran començar a gaudir d’aquesta formació a partir del dimarts 3 d’octubre, de 18.30 a 20.00 hores, en el segon pis de la Biblioteca Municipal.

- PUBLICITAT -