- PUBLICITAT -

 

Digues la teua amb una foto

PUBLICITAT

Amb poques paraules

Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló, d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al WhatsApp o Telegram de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Imatges rebudes durant l’any 2023 per ordre anvers a l’arribada.


-38-

Què es guanya fent estes coses? Aneu espai al passar i que ningú caiga!


-37-

Voldria saber jo quina pena dona tindre a la porta de ta casa la decoració per a festes. A qui s’ha endut la lletra…


-36-

La piscina de Castelló, fotos d’ahir.

És normal que durant algunes hores estem sense cap socorrista?
I quan estan, hauríem d’estar prop de la piscina?
Esperem que no passe res ningun dia i hàgem de lamentar-nos!!!

Usuàries de la piscina


-35-

Fa poc vaig llegir que l’ajuntament estava adequant la il·luminació del poble, pregària que espasaren pel carrer Alberic, en l’entrada tenim una casa que està en runes i que les fulles tapen tota la llum del fanal, a veure si es pot solucionar.
Aquesta foto és d’anit 


-34-

Carrer Ronda Sud 15, els botets del carrer a on passen des de les 5.00 h fins a 7.30 h del matí ja no cal dormir del soroll dels camions i tractors
Per favor necessitem una solució, gràcies.


-33-

A banda del ferro que està doblat, els cotxes que aparquen així, no es pot passar, és a la porta de casa i no PUC eixir ni passar.
Per favor, poseu alguna solució, gràcies.
És en Salvador Gil núm. 43


-32-

07:35h del dissabte dia 29 de juliol de 2023. Era el segon cotxe que passava pel túnel. No hi ha dret que en aquestes hores es moleste el veïnat que suporta aquest soroll en l’horari de 8h a 22h sense descans a migdia. Rentacotxes entrada carrer Salvador Pons.


-31-

Este matí, la comparsa Conqueridors s’ha trobat este regalet, després de l’esforç i diners que ens ha costat.


-30-

Per favor es podria llevar la pintada de l’accés al pavelló. No dona bona imatge. Gràcies


-29-

Una de les nostres lectores fa un prec al servei de manteniment de jardins, si poden repassar aquesta zona, i llum també en tenim poca.


-28-

Gràcies a l’alcaldessa pel canvi de bombetes al nostre poble, sobretot i especialment al voltant del poliesportiu, al carrer Cervantes i molts altres.


-27-

Veïns i veïnes del carrer Cervantes donen les gràcies, ja tenen llum al carrer.


-26-

Vergonya cavallers, si no teníem prou en les caguerades dels gossos, ara enceten una altra modalitat, alguna gent plega la merda en la borsa i la deixen al mig del carrer, és una poca vergonya!!!

Carrer Sant Vicent

-25-

Veïns i veïnes del carrer Cervantes demanen que s’arregle la llum del carrer, que ja fa molt de temps que no funciona i estan a fosques!!! Fa uns dies eu van tornar a dir, ja que a la nit la falta de llum els transmet inseguretat.


-24-.

La font de la Plaça L’Ermita fa pena, a més, l’aixeta es queda enganxada i l’aigua no para de sortir si no és que algú se n’adona i l’estira cap a fora perquè pare. És un suplici que es perda l’aigua amb la falta que fa.


.-23-.

L’Ermita seria un punt bonic del poble, si el parc infantil estiguera per a gaudir-lo, potser no hi ha suficients xiquets i xiquetes que es meresquen un parc en condicions?
És vergonyós que un poble amb tants xiquets/etes per a jugar, no hi haja ni un tobogan, els accessoris jutgen vostés mateixos, el gronxador amb un gran rebló de ciment just davall i ja per no parlar de la tanca que ho envolta, molt poc atractiva, la veritat…


.-22-.

Un manteniment de 10


.-21-.

Continuem fent poble!!!!! Castelló a dues velocitats.


.-20-.

“Utxera, preguem que buiden el camí de plantes, mireu les fotos i voreu a on té el ‘linde‘ el camí i a on arriben les fulles, per favor podeu podar un poc”.


.-19-.

Està és la imatge d’una entrada a Castelló, no és una entrada principal, però sí una molt utilitzada des que està el carril bici, està presa el dimarts a la baixada del pont davant de Sefom.

I el mateix dia al final del mateix camí davant al cementeri, cap a l’institut o de la carretera cap al cementeri, es fa falta un bon ‘arreglo‘.


.-18-.


.-17-.

Este és el tram d’eixida i entra del poble més conflictiu, van que volen en este trosset, perquè mireu a on està el perill.


.-16-.

Bona vespra!!! Espere que el pròxim regidor d’esports tinga un poc d’interés pel manteniment del nostre poliesportiu. Si volem ser un poble referent en moltes coses que em pareix molt bé, per a mi el poliesportiu no es deu descuidar, és un lloc únic!! Hem de donar-li un plus, manteniment tot l’any, i posar una persona que gaudisca del seu treball, que és el més important. Gràcies


.- 15 -.

Aquestes fotos estan fetes a la una del migdia. No passa un dia, és normal ací. Tallar el carrer Ravalet ha sigut el millor? Està clar que per l’escola fa falta, però crea un tapo i un perill molt gran.

Furgoneta en camí per a bicicletes, cotxes en carrega i descarrega, minusvàlid, pas de vianants i davant les tanques…

Que un dia d’aquests no passe un xiquet i no l’arribem a veure’l, que Déu no vulga! Evitem fer-ho tant mal!

Quan no està la Policia local és tot un caos, cal buscar altra solució per aquest carrer, però tancar Ravalet per sempre no és solució.


.- 14 -.

Per a on passem, semblà que per la vorera no es pot, tenen preferència els jardins en aquest poble? Racó de Cifre s/n.


.- 13 -.


.- 12 -.

27/03/2023 – 16:02 h. Ens comuniquen que aquest matí ja estava net.


.- 11 -.


.- 10 -.

M’agradaria que eixira les fotos del mal estat que té el parc d’enfront cementiri. Fa més de dues setmanes trencat, poca neteja del paviment del parc i manteniment. S’han de millorar les zones infantils a més de vigilància perquè aquestes coses no passen.
Foto feta ahir, però porta així molt de temps.


.- 09 -.


.- 08 -.

A millorar 2 – 1

.- 07 -.


.- 06 -.


.- 05 -.

És una pena que cada esdeveniment que se celebre a l’Ermita, que disposa de tot tipus de contenidors i papereres, haja d’acabar així, em pareix una gran falta de civisme.

.- 04 -.

Per favor en la plaça de l’Ermita falta el tobogan des del mes d’agost … No es pensa posar un altre i fer un poc de manteniment als joguets que hi han posats??


.- 03 -.

Volem denunciar que fa més de 2 mesos sobre aquest incident. Podeu comprovar l’estat de la vorera del carrer Pérez Valls, provocat amb una màquina elevadora. Hem informat l’ajuntament i la policia en dues ocasions i encara no tenim una resposta.


.- 02 -.

I més carrers… Carrer Alcocer amb carretera Santo Domingo. Per encertar la clau al pany hem de gastar llanternes…

La falta de llum als carrers pot generar diversos problemes a la ciutadania i cada dia se sumen noves i continues queixes sobre aquest tema a Castelló. La falta d’il·luminació pot augmentar el risc d’accidents, robatoris i actes delictius als carrers, la falta d’il·luminació pot dificultar la visibilitat per als vianants i conductors, la qual cosa pot augmentar el risc d’accidents, per a les persones majors o amb discapacitats visuals dificulten la seua mobilitat en carrers amb poca il·luminació, a més a més genera un ambient poc atractiu per als residents i visitants, de vegades la falta d’il·luminació pot generar un augment en el consum d’energia, ja que les persones afectades han d’encendre llums en les seues llars o negocis per a compensar la falta d’il·luminació exterior.


.- 01 -.

Carrer Germana Assumpció i adjacents, vergonyós… sense llum des de les 8 de la vesprada, fa por tornar a casa… 😡😡😡

També podeu enviar a incidències de l’Ajuntament!!!


Imatges rebudes durant l’any 2022 per ordre anvers a l’arribada.


.- 58 -.

Foto feta el passat divendres 25 de novembre al c/ Espronceda. Carrer molt fosc.
És necessari posar més fanals en la primera part d’aquest carrer.

.- 57 -.

Des de finals de l’estiu que estava oberta la piscina fins ara que estem en novembre, continua la tanca a terra. Hui com tots els caps de setmana passa molta gent a veure els partits, el poliesportiu deu i ha de ser un referent al poble. Gràcies.

.- 56 -.

Font Amarga – paratge – Que bonica és la natura quan està neta! Espectacular, NO?

.- 55 -.

02/10/2022, al Califòrnia!!!

.- 54 -.

Bon dia, aquest matí quan he arribat a la porta del meu comerç al carrer del Pedró, m’he trobat amb aquesta imatge tan desagradable.
Dir-li a l’ama o l’amo de l’animal que té molt poca vergonya i molt poc civisme, perquè de segur que no els agradaria trobar-se amb aquest panorama a la porta de la seua casa.
Que “el regal” he hagut de llevar amb 2 poals d’aigua amb desinfectant.
Mira que lleve coses de la porta del meu negoci (botelles, papers, pipes, pell de plàtan, etc.) però açò ja és massa, crec que l’ajuntament hauria de posar-se més dur amb les sancions per a aquest tipus de persones.

.- 53 -.

Al parc de l’estació cada vegada dona més ‘asco’ anar, ple de peladures de pipes, no comprenc per què els nostres fills han de rebolcar-se en saliva de les persones gorrines que van, a més d’haver de suportar que nens de 14 i 15 anys insulten i amenacen tant a nens com a majors, això pareix que siga el vell oest, prou de por, prou discriminació positiva, estem cansats de suportar aquesta situació, volem més vigilància per part de les autoritats municipals.

.- 52 -.

Aquestes fotos són del carrer Tomàs i Estruch, els fanals no fan a penes llum i al final del carrer arribant al pas inferior hi ha tres fanals que no funcionen. És un carrer que passa molta gent caminant i passejant gossos. A veure si ho solucionem. Gràcies.

.- 51 -.

Imatges del carrer de la Sang, textos rebuts sobre aquest carrer en les últimes 24 h.

  1. El del carrer la Sang és una temeritat. Els veïns del carrer Ravalet patim cada dia, vehicles que entren en direcció cap al col·legi i es troben sense eixida. Açò passa perquè en eixir del carrer la Sang el trobes enfront prohibit, a la dreta una plaça plena de cotxes, gent, etc. i creuen que cap a l’esquerra és la millor opció.
  2. Jo que tinc eixida per aquest carrer, a part del problema que ens suposa als veïns haver d’anar al cementeri o a L’ajuntament per anar a Elíes Varó, i resta de la zona, no entenem la despesa extra de combustible, amb la contaminació corresponent.
   És un despropòsit aïllar a mig poble, pel canvi inexplicable de la direcció d’aquest carrer.
  3. Demanem per favor per a millorar Castelló que igual que el carrer l’Almassereta té tres eixides de carrer, millor dit 4, nosaltres els del barri califòrnia, no ens lleveu l’únic carrer que teníem per a comunicar-nos en la resta.
  4. Demanem canviar la direcció del carrer la sang com abans estava, gràcies.
  5. Carrer la Sang? No pensen a canviar la direcció, som un poble partit.
  6. Carrer la Sang, soc l’única ciutadana que pensava que canviarien la direcció com sempre en finalitzar les obres del carrer major? No hi ha dret la volta que hem de fer per complir les senyalitzacions.
  7. Per a millorar Castelló, comenceu per canviar la direcció com abans.
  8. Si voleu millorar Castelló, comenceu per canviar la direcció del carrer la Sang.


.- 50 -.

Aquesta bicicleta pareix que està abandonada, està en el carrer Sant Vicent a l’altura del forn, per si algú la busca.

.- 49 -.

Aquest servei inclou la recollida, càrrega i transport fins a l’ecoparc, i es durà a terme els dies 1 i 15 de cada mes. Si fora festiu o dissabte, s’ajornaria al dia laborable següent.

Qué he de fer?

Com a ciutadà, s’haurà de sol·licitar la recollida, indicant a més de les seues dades, la informació referent al nombre de voluminosos i el seu tipus. L’empresa es ficarà en contacte per confirmar la retirada del residu.

Com puc fer la sol·licitud?

Mitjançant el formulari de recollida de residus voluminosos (disponible en web i App)

Telefonant al 607 621 556.

Presencialment a les oficines de l’Ajuntament.

Recordem que:

Els residus voluminosos  no es poden tirar junt amb la resta, i requereixen d’un tractament especial. Per aquest motiu, aquests, es recolliran els dies 1 i 15 de cada mes i, si fora festiu, el dia laborable següent.

No serà precís traure els residus voluminosos fóra de casa.

Es poden traure un màxim de 4 objectes cada dia (cadires, xicotets electrodomèstics…) o uno gran (sofà, frigorífic, armari…). En cas de que siguen més de 4, es guardaran per la següent quinzena.

Fora d’aquests dies de recollida, s’hauran de dur directament a l’ecoparc, on es donen punts per rebaixar la taxa de tractament de residus.

Notícia completa: Nova recollida de residus voluminosos


.- 48 -.

Som mecs, no entenem el llenguatge actual… Açò ho fan perquè puguem prendre la fresca – 17102022

.- 47 -.

Ahir 16/10/2022 en eixir de casa en vaig trobar aquest panorama, un poc estrany, NO?, però NO, allí estava, de qui seria la feta, broma o realitat? Sempre destaquem com el poble de les bicicletes, caldrà mirar que no sols per això som els únics, per a aquestes coses també en confirmen que som els únics…


.- 46 -.

Bon dia, aquestes fotos corresponen al carrer síndic Pere Calp, a l’altura del Califòrnia. Sobren les paraules. Només cal dir que fent les fotos he entropessat i no he caigut de miracle! 14/10/2022


.- 46 -.

Vull participar en aquesta secció aportant el que veig que es podria millorar. Instal·lar fanals amb la seua placa solar a cadascun dels passos de vianants que n’hi ha a la població, gràcies.


.- 45 -.

Comença la temporada de la taronja!!!! Partida Racó de Cifre. Atents que va de bo… Para millorar es necessita sentit comú. 14/10/2022

.- 44 -.

Ecoparc 24 hores,365 dies obert diumenges i festius, Ronda Racó de Cifre sn…

.- 43 -.

Un dia després de la festa!!!


– 42 -.

Música alta fins ben entrada la matinada i brutícia després de la Festa!!!

– 41 -.

Trapa de clavegueram trencat. Zona Ronda Montolivet 37.

.- 40 -.

Imatge que es qualifica per ella mateixa. Avinguda de Cuba. – 01/10/2022

.- 39 -.

Aparcament privat. Estaria bé que aquests actes tingueren conseqüències. Si no, lamentablement no aprenem!!!

.- 38 -.

Plaça l’Ermita, 08.00 h, 28 d’agost de 2022, eixa gran oblidada, no calen més paraules.
Si algú necessita aigua que s’aguante.

.- 37 -.

Ací en Castelló no ja normes per als patinets, estic fins a la gorra de què vagen en direcció prohibida, i tu que hagués de parar per a no atropellar-los, el carrer Sant Vicent, Pere Calp, el barri de Califòrnia, carrer la Sang, per la carretera dona ‘asco‘, està vist que fins que no passe una desgràcia, aleshores eu lamentarem. NO HI HA DRET. Diuen que els patinets són el futur, el futur de què!!! De viure sense normes.

En CN no sols tractem de millorar en imatges, sinó també en informar.

Normativa de circulació sobre aquests vehicles: Nova reforma legal del codi de circulació, pels patinets i altres Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

Articles relacionats en CN:

La Policia Local de Castelló realitza una jornada formativa sobre patinets elèctrics

Patinets, bicis i la bona convivència als carrers de Castelló, per Toni Bataller


.- 36 -.

Cada dia cap a les 12 el contenidor de la Plaça Pepe Roig està ple, i amb les temperatures que tenim… no es pot aguantar la pudor. Cal recordar… Sí i NO


.- 35 -.

Bona nit, soc un veí del carrer Filipines, vull denunciar la merda, per dir més suau, que estem patint cada dia totes les veïnes i veïns a la zona del carrer Filipines i carrer Sant Joanet, estic fart de veure el que fan molta gent que va a passejar el gosset, els animals caguen i pixen amb total impunitat sense que ningú li pose remei, sempre has de caminar mirant a terra per si de cas xafes algun regalet. Senyors que el carrer és per a passejar no per anar cagant allà on li parega a qualsevol!!!, només amb aquesta foto he contat més de 15 cagallons d’un mateix animal.


.- 34 -.

Carrer Serreta Manta, 7 d’agost a la nit, mireu si l’ajuntament vol agafar cartes en l’assumpte…
Foto: google.es/maps

.- 33 -.

Nou ecoparc? Cal ser solidaris i si encara no sabeu que heu de fer en els trastos, ací baix us deixem un enllaç que explica amb detall el que s’ha de fer i accés al formulari per a demanar la recollida de trastos… va que entre tots podrem!!!

Nova recollida de residus voluminosos

Atenció molt important, nou sistema per a recollir els trastos, per a més informació amb detall cliqueu ací.


Formulari de Recollida de Residus Voluminosos


.- 33 -.

Per a qui corresponga que pose solució a aquest problema.
La meua filla és la segona vegada que es talla en un taulellet de la piscina municipal xicoteta.
I no és un cas aïllat, s’han tallat més xiquets aquest estiu a la piscina.


.- 32 -.

Nou ecoparc, supose que l’horari serà de 24 h, situat a la ronda Racó de Cifre… s/n. Un poc de civisme per favor!!!

.- 31 -.


.- 30 -.

Unes instal·lacions com el poliesportiu que són un referent al nostre poble. Volem un poliesportiu net. A millorar

.- 29 -.

Al carrer Francesc Benetó, a l’altura del número 17 ja fa diversos anys que la pedra està així, provocant torcedures de peus

.- 28 -.

Bones!!!! Podrien pegar una mira a veure si es pot donar un poc d’amplitud a l’entrada del poliesportiu. Per a millorar, gràcies.

.- 27 -.

Pas de vianants sempre ocupat i gual mai respectat. Cal respectar les normes establertes, així totes i tot guanyem!!!

.- 26 -.

Per on passem, la vorera se suposa que és per als vianants no per als jardins, Ronda Racó de Cifré s/n…

.- 25 -.

Que no s’utilitze massa el carril bici no justifica aquest intent d’ocupació de l’espai per a aquests vehicles. Castelló poble respectuós.

.- 24 -.

Volia denunciar l’estat calamitós que es troba les rodalies del Severí Torres.
Pense que caldria una millora d’aquestes voreres, ja que és l’eixida d’un col·legi i hauria d’estar en millor estat. No sols és l’abandonament de les voreres amb les brosses, sinó la quantitat d’excrements de gossos que el pots trobar per allí…
Esperem millores
Gràcies

.- 23 -.

Al carrer Germanies hi ha dos aparcaments per a persones amb minusvàlua, els quals moltíssimes vegades no es respecten, aparcant gent que no deu, també dir que ja estan completament per a repintar. Gràcies.

.- 22 -.

Bon dia!!! Vaig a fer un poc de memòria, dia 25 de març vaig telefonar a la policia local sobre l’estat de part dels fanals de la ronda Racó de Cifre, prengueren nota. 27 d’abril un mes després torne a telefonar, prenen nota de nou la policia, segurament aquesta nit, 26 de maig una part de la ronda del racó de Cifre continua sense llum. Gràcies

.- 21 -.

Carrer Teixonera, la carretera i el carrer Santa Anna, en aquest cas, es podria demanar a qui corresponga que els solars estiguen com diu les ordenances i les lleis…

.- 20 -.

La partida de la Paiserella

.- 19 -.

De categoria, Castelló està clar que està per l’accessibilitat, ara ja tenim baixada ara quan posen el pas de vianants es quedarà serà una meravella… igual ja tocaria, la plaça Pepe Roig ja fa algun temps que està feta, NO?

.- 18 -.

Els contenidors és un gran invent, però si no estan coberts, la brutícia pot arribar moll lluny i serveixen de poc…

.- 17 -.

Algú ha fet alguna cosa en aquests tubs i no se li ha ocorregut altra cosa que reballar els que li han sobrat dins un hort al darrere del cementeri. Una mica de civisme, senyors.

.- 16 -.

Plaça Pepe Roig | Ens agradaria que el parc tingués un poc de manteniment. L’engrunsador està trencant-se de nou del ferro, a més del seient que està partit. Brutícia de molts dies que està incrustada i no es pot netejar amb tovalletes, tobogan amb forat… També es podria estudirar alguna cosa per evitar que els cotxes no giren tant fort.

.- 15 -.

Imatges de hui 06/04/2022, que ja ha parat de ploure, però que és un llac sempre per què no hi ha desaigües al carrer Roders 33.

.- 14 -.

Imatge feta d’ahir dimarts 05/04/2022 que hi havia menys bassal que mai, al carrer Ronda l’Almenà, no ha tragat mai des que pavimentaren el carrer i això ja fa anys. Quan plou per poder entrar hem de desplaçar-nos uns metres…

.- 13 -.

Foto feta ahir, al carrer Castelló de la Plana, núm. 10, on es veu que l’estel del carrer està molt desbaratat i cada vegada que passa un cotxe em banya la façana, l’embruta i amb el perill de banyar també als vianants. El clot cada vegada és més gran i perillós.

.- 12 -.


.- 11 -.

Brutícia pel camí de Sant Joanet. Així no fa gust seure una mica al sol o descansar a l’aire lliure.

.- 10 -.

La plaça del Llaurador no és un PIPI-CAN!!! Eixe gos fa les seues necessitats, sense que l’amo les arreplegue, i prop del cartell “Prohibit gos”, totes els dies.
La foto és de hui, 10 de febrer, encara que açò es repeteix cada dia, des de fa mesos, sempre a les 3 de la vesprada, més o menys.

.- 9 -.

Dirigit a l’Ajuntament de Castelló, quant pugem vostés, per favor, peguen un mira als fanals del poliesportiu a l’exterior, gràcies.

.- 8 -.

La imatge és de la plaça de l’Ermita fa més de 2 mesos que els escalons del tobogan estan trencats…

.- 7 -.

La plaça l’Om i el carrer Major no són un descampat, es demana un poc de civisme als “amos” dels animalets i que arrepleguen les caques cada vegada que facen les seues necessitats. Gràcies.

.- 6 -.

Paratge de la Font Amarga, papereres buides i les deixalles fora…

.- 5 -.

Una imatge molt habitual i que hem de millorar!!!

.- 4 -.

L’últim en aparcament!!!

.- 3 -.

El carrer Síndic Pere Calp està ja tot apedaçat en la part del cine Califòrnia, tenim entés que l’Ajuntament està en ‘pleit’ en l’empresa constructora…

.- 2 -.

Restes d’un soparet juvenil a la placeta del Carrer Germana Assumpció… com abordar l’emergència climàtica si no som capaços de cuidar els nostres entorns?

.- 1 -.

Paratge de la Font Amarga, papereres buides i les deixalles fora…

Agraïm a tots i a totes els i les que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Redacció CN

- PUBLICITAT -

3 Comentaris

 1. Es incomprensible el canvi de direccio del carrer de la sang, volem que siga com sempre y cuant antes millor.

 2. Lo dels cagallons i pixadarea es normal ultimament a Castillo. Al Carrer nou tambè estem igual. Tan fácil que sería tindre un cens dels animal amb el seu ADN com tenen alguns pobles mes petits que el mostré i sansionar al propietari
  En fin al final serem Castelló del cagallò

Comments are closed.