- IFORMACIÓ -

 

Digues la teua amb una foto

PUBLICITAT

Amb poques paraules

Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló, d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al WhatsApp o Telegram de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Imatges rebudes durant el mes de GENER a MAIG de 2022 per ordre anvers a l’arribada.


.- 19 -.

De categoria, Castelló està clar que està per l’accessibilitat, ara ja tenim baixada ara quan posen el pas de vianants es quedarà serà una meravella… igual ja tocaria, la plaça Pepe Roig ja fa algun temps que està feta, NO?

.- 18 -.

Els contenidors és un gran invent, però si no estan coberts, la brutícia pot arribar moll lluny i serveixen de poc…

.- 17 -.

Algú ha fet alguna cosa en aquests tubs i no se li ha ocorregut altra cosa que reballar els que li han sobrat dins un hort al darrere del cementeri. Una mica de civisme, senyors.

.- 16 -.

Plaça Pepe Roig | Ens agradaria que el parc tingués un poc de manteniment. L’engrunsador està trencant-se de nou del ferro, a més del seient que està partit. Brutícia de molts dies que està incrustada i no es pot netejar amb tovalletes, tobogan amb forat… També es podria estudirar alguna cosa per evitar que els cotxes no giren tant fort.

.- 15 -.

Imatges de hui 06/04/2022, que ja ha parat de ploure, però que és un llac sempre per què no hi ha desaigües al carrer Roders 33.

.- 14 -.

Imatge feta d’ahir dimarts 05/04/2022 que hi havia menys bassal que mai, al carrer Ronda l’Almenà, no ha tragat mai des que pavimentaren el carrer i això ja fa anys. Quan plou per poder entrar hem de desplaçar-nos uns metres…

.- 13 -.

Foto feta ahir, al carrer Castelló de la Plana, núm. 10, on es veu que l’estel del carrer està molt desbaratat i cada vegada que passa un cotxe em banya la façana, l’embruta i amb el perill de banyar també als vianants. El clot cada vegada és més gran i perillós.

.- 12 -.


.- 11 -.

Brutícia pel camí de Sant Joanet. Així no fa gust seure una mica al sol o descansar a l’aire lliure.

.- 10 -.

La plaça del Llaurador no és un PIPI-CAN!!! Eixe gos fa les seues necessitats, sense que l’amo les arreplegue, i prop del cartell “Prohibit gos”, totes els dies.
La foto és de hui, 10 de febrer, encara que açò es repeteix cada dia, des de fa mesos, sempre a les 3 de la vesprada, més o menys.

.- 9 -.

Dirigit a l’Ajuntament de Castelló, quant pugem vostés, per favor, peguen un mira als fanals del poliesportiu a l’exterior, gràcies.

.- 8 -.

La imatge és de la plaça de l’Ermita fa més de 2 mesos que els escalons del tobogan estan trencats…

.- 7 -.

La plaça l’Om i el carrer Major no són un descampat, es demana un poc de civisme als “amos” dels animalets i que arrepleguen les caques cada vegada que facen les seues necessitats. Gràcies.

.- 6 -.

Paratge de la Font Amarga, papereres buides i les deixalles fora…

.- 5 -.

Una imatge molt habitual i que hem de millorar!!!

.- 4 -.

L’últim en aparcament!!!

.- 3 -.

El carrer Síndic Pere Calp està ja tot apedaçat en la part del cine Califòrnia, tenim entés que l’Ajuntament està en ‘pleit’ en l’empresa constructora…

.- 2 -.

Restes d’un soparet juvenil a la placeta del Carrer Germana Assumpció… com abordar l’emergència climàtica si no som capaços de cuidar els nostres entorns?

.- 1 -.

Paratge de la Font Amarga, papereres buides i les deixalles fora…

Agraïm a tots i a totes els i les que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Redacció CN

- PUBLICITAT -