- INFORMACIÓ -

 

Digues la teua amb una foto

PUBLICITAT

Amb poques paraules

Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló, d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al WhatsApp o Telegram de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Imatges rebudes durant l’any 2022 per ordre anvers a l’arribada.


.- 39 -.

Aparcament privat. Estaria bé que aquests actes tingueren conseqüències. Si no, lamentablement no aprenem!!!

.- 38 -.

Plaça l’Ermita, 08.00 h, 28 d’agost de 2022, eixa gran oblidada, no calen més paraules.
Si algú necessita aigua que s’aguante.

.- 37 -.

Ací en Castelló no ja normes per als patinets, estic fins a la gorra de què vagen en direcció prohibida, i tu que hagués de parar per a no atropellar-los, el carrer Sant Vicent, Pere Calp, el barri de Califòrnia, carrer la Sang, per la carretera dona ‘asco‘, està vist que fins que no passe una desgràcia, aleshores eu lamentarem. NO HI HA DRET. Diuen que els patinets són el futur, el futur de què!!! De viure sense normes.

En CN no sols tractament de millorar en imatges, també en informar.

Normativa de circulació sobre aquests vehicles: Nova reforma legal del codi de circulació, pels patinets i altres Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

Articles relacionats en CN:

La Policia Local de Castelló realitza una jornada formativa sobre patinets elèctrics

Patinets, bicis i la bona convivència als carrers de Castelló, per Toni Bataller


.- 36 -.

Cada dia cap a les 12 el contenidor de la Plaça Pepe Roig està ple, i amb les temperatures que tenim… no es pot aguantar la pudor. Cal recordar… Sí i NO


.- 35 -.

Bona nit, soc un veí del carrer Filipines, vull denunciar la merda, per dir més suau, que estem patint cada dia totes les veïnes i veïns a la zona del carrer Filipines i carrer Sant Joanet, estic fart de veure el que fan molta gent que va a passejar el gosset, els animals caguen i pixen amb total impunitat sense que ningú li pose remei, sempre has de caminar mirant a terra per si de cas xafes algun regalet. Senyors que el carrer és per a passejar no per anar cagant allà on li parega a qualsevol!!!, només amb aquesta foto he contat més de 15 cagallons d’un mateix animal.


.- 34 -.

Carrer Serreta Manta, 7 d’agost a la nit, mireu si l’ajuntament vol agafar cartes en l’assumpte…
Foto: google.es/maps

.- 33 -.

Nou ecoparc? Cal ser solidaris i si encara no sabeu que heu de fer en els trastos, ací baix us deixem un enllaç que explica amb detall el que s’ha de fer i accés al formulari per a demanar la recollida de trastos… va que entre tots podrem!!!

Nova recollida de residus voluminosos

Atenció molt important, nou sistema per a recollir els trastos, per a més informació amb detall cliqueu ací.


Formulari de Recollida de Residus Voluminosos


.- 33 -.

Per a qui corresponga que pose solució a aquest problema.
La meua filla és la segona vegada que es talla en un taulellet de la piscina municipal xicoteta.
I no és un cas aïllat, s’han tallat més xiquets aquest estiu a la piscina.


.- 32 -.

Nou ecoparc, supose que l’horari serà de 24 h, situat a la ronda Racó de Cifre… s/n. Un poc de civisme per favor!!!

.- 31 -.


.- 30 -.

Unes instal·lacions com el poliesportiu que són un referent al nostre poble. Volem un poliesportiu net. A millorar

.- 29 -.

Al carrer Francesc Benetó, a l’altura del número 17 ja fa diversos anys que la pedra està així, provocant torcedures de peus

.- 28 -.

Bones!!!! Podrien pegar una mira a veure si es pot donar un poc d’amplitud a l’entrada del poliesportiu. Per a millorar, gràcies.

.- 27 -.

Pas de vianants sempre ocupat i gual mai respectat. Cal respectar les normes establertes, així totes i tot guanyem!!!

.- 26 -.

Per on passem, la vorera se suposa que és per als vianants no per als jardins, Ronda Racó de Cifré s/n…

.- 25 -.

Que no s’utilitze massa el carril bici no justifica aquest intent d’ocupació de l’espai per a aquests vehicles. Castelló poble respectuós.

.- 24 -.

Volia denunciar l’estat calamitós que es troba les rodalies del Severí Torres.
Pense que caldria una millora d’aquestes voreres, ja que és l’eixida d’un col·legi i hauria d’estar en millor estat. No sols és l’abandonament de les voreres amb les brosses, sinó la quantitat d’excrements de gossos que el pots trobar per allí…
Esperem millores
Gràcies

.- 23 -.

Al carrer Germanies hi ha dos aparcaments per a persones amb minusvàlua, els quals moltíssimes vegades no es respecten, aparcant gent que no deu, també dir que ja estan completament per a repintar. Gràcies.

.- 22 -.

Bon dia!!! Vaig a fer un poc de memòria, dia 25 de març vaig telefonar a la policia local sobre l’estat de part dels fanals de la ronda Racó de Cifre, prengueren nota. 27 d’abril un mes després torne a telefonar, prenen nota de nou la policia, segurament aquesta nit, 26 de maig una part de la ronda del racó de Cifre continua sense llum. Gràcies

.- 21 -.

Carrer Teixonera, la carretera i el carrer Santa Anna, en aquest cas, es podria demanar a qui corresponga que els solars estiguen com diu les ordenances i les lleis…

.- 20 -.

La partida de la Paiserella

.- 19 -.

De categoria, Castelló està clar que està per l’accessibilitat, ara ja tenim baixada ara quan posen el pas de vianants es quedarà serà una meravella… igual ja tocaria, la plaça Pepe Roig ja fa algun temps que està feta, NO?

.- 18 -.

Els contenidors és un gran invent, però si no estan coberts, la brutícia pot arribar moll lluny i serveixen de poc…

.- 17 -.

Algú ha fet alguna cosa en aquests tubs i no se li ha ocorregut altra cosa que reballar els que li han sobrat dins un hort al darrere del cementeri. Una mica de civisme, senyors.

.- 16 -.

Plaça Pepe Roig | Ens agradaria que el parc tingués un poc de manteniment. L’engrunsador està trencant-se de nou del ferro, a més del seient que està partit. Brutícia de molts dies que està incrustada i no es pot netejar amb tovalletes, tobogan amb forat… També es podria estudirar alguna cosa per evitar que els cotxes no giren tant fort.

.- 15 -.

Imatges de hui 06/04/2022, que ja ha parat de ploure, però que és un llac sempre per què no hi ha desaigües al carrer Roders 33.

.- 14 -.

Imatge feta d’ahir dimarts 05/04/2022 que hi havia menys bassal que mai, al carrer Ronda l’Almenà, no ha tragat mai des que pavimentaren el carrer i això ja fa anys. Quan plou per poder entrar hem de desplaçar-nos uns metres…

.- 13 -.

Foto feta ahir, al carrer Castelló de la Plana, núm. 10, on es veu que l’estel del carrer està molt desbaratat i cada vegada que passa un cotxe em banya la façana, l’embruta i amb el perill de banyar també als vianants. El clot cada vegada és més gran i perillós.

.- 12 -.


.- 11 -.

Brutícia pel camí de Sant Joanet. Així no fa gust seure una mica al sol o descansar a l’aire lliure.

.- 10 -.

La plaça del Llaurador no és un PIPI-CAN!!! Eixe gos fa les seues necessitats, sense que l’amo les arreplegue, i prop del cartell “Prohibit gos”, totes els dies.
La foto és de hui, 10 de febrer, encara que açò es repeteix cada dia, des de fa mesos, sempre a les 3 de la vesprada, més o menys.

.- 9 -.

Dirigit a l’Ajuntament de Castelló, quant pugem vostés, per favor, peguen un mira als fanals del poliesportiu a l’exterior, gràcies.

.- 8 -.

La imatge és de la plaça de l’Ermita fa més de 2 mesos que els escalons del tobogan estan trencats…

.- 7 -.

La plaça l’Om i el carrer Major no són un descampat, es demana un poc de civisme als “amos” dels animalets i que arrepleguen les caques cada vegada que facen les seues necessitats. Gràcies.

.- 6 -.

Paratge de la Font Amarga, papereres buides i les deixalles fora…

.- 5 -.

Una imatge molt habitual i que hem de millorar!!!

.- 4 -.

L’últim en aparcament!!!

.- 3 -.

El carrer Síndic Pere Calp està ja tot apedaçat en la part del cine Califòrnia, tenim entés que l’Ajuntament està en ‘pleit’ en l’empresa constructora…

.- 2 -.

Restes d’un soparet juvenil a la placeta del Carrer Germana Assumpció… com abordar l’emergència climàtica si no som capaços de cuidar els nostres entorns?

.- 1 -.

Paratge de la Font Amarga, papereres buides i les deixalles fora…

Agraïm a tots i a totes els i les que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Redacció CN

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Lo dels cagallons i pixadarea es normal ultimament a Castillo. Al Carrer nou tambè estem igual. Tan fácil que sería tindre un cens dels animal amb el seu ADN com tenen alguns pobles mes petits que el mostré i sansionar al propietari
    En fin al final serem Castelló del cagallò

Comments are closed.