- PUBLICITAT -

 

El proper diumenge 16 de maig tindrà lloc la III Ruta Senderista organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, amb un total de 14,5km i 250m de desnivell positiu.

L’eixida serà a les 08:00 hores des del Pavelló Municipal Antoni Escuriet. La ruta començarà en direcció cap a la Font Amarga, pujant la Pedrera i buscant l’Alberg de Santa Anna, on ens aturarem per a esmorzar i gaudir d’aquest espai natural. Després continuarem en direcció cap a una de les sendes poc conegudes, “La senda del Castanyero” amb unes vistes extraordinàries.

PUBLICITAT

Es recomanable portar roba i calçat adequat, així com aigua per a hidratar-se i l’esmorzar. La ruta està pènsada per a persones que habitualment realitzen activitat física en la naturalesa.

Les inscripcions es realitzaran a través de l’adreça electrònica tecnicesports@castellosom.com o telefonant al 600 510 626 indicant els noms i cognoms dels assistents.

Serà obligatori l’ús de la mascareta en les zones urbanes i així com mantenir la distància de seguretat durant el transcurs de la ruta.

Vos esperem
Salut i muntanya!

- PUBLICITAT -