- PUBLICITAT -

 

III Concurs Fotogràfic per a la Portada del Llibre de Mig Any de Moros i Cristians de Castelló: Participa i guanya!

L’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló ha convocat la tercera edició del Concurs de Fotografia per a la portada del llibre de les Festes de Mig Any 2023. Aquest concurs s’ha convertit en una cita ineludible per als amants de la imatge i les nostres festes.

La temàtica de les fotografies que es presenten haurà de tenir relació amb les Festes de Mig Any de Castelló. El guanyador o guanyadora obtindrà un premi en metàl·lic de 100 € i dos seients per a gaudir de l’entrada del 2023, una de les celebracions més esperades de les nostres festes.

PUBLICITAT

Per a participar en el concurs, els interessats hauran de presentar un màxim de cinc fotografies fins al 20 de març de 2023. Les imatges s’hauran d’enviar al correu electrònic morosicristiansdecastello@gmail.com.

La participació en aquesta competició estarà sotmesa a unes bases que l’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló. En aquestes bases, es detallen les condicions que han de complir les fotografies presentades, així com altres aspectes relacionats amb el concurs.

No perdeu l’oportunitat de mostrar el vostre talent fotogràfic i de ser part de les Festes de Mig Any de Castelló 2023. Participa en el III Concurs de Fotografia i deixeu-vos sorprendre per la màgia de les nostres festes!

- PUBLICITAT -